Reghecampf: «E greu pentru orice echipă să joace cu noi»

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf (Foto: George Filip/Mediafax)
Laurenţiu Reghecampf (Foto: George Filip/Mediafax)

Steaua a învins-o pe Concordia, la Chiajna, scor 4-1, într-un meci din etapa a 20-a. Laurenţiu Reghecampf a vorbit la Digisport despre a doua întâlnire cu ilfovenii, în doar 10 zile, mutările făcute la pauză, când i-a scos pe Chipciu şi Sânmărtean, şi derby-ul cu Dinamo.

Reghecampf, despre... ...

meciul cu Chiajna E normal că ne-am impus, Steaua are un lot valoros, e greu nu doar pentru Chiajna, ci pentru orice echipă care ne întâlneşte. Nu cred că trebuie făcută o comparaţie Steaua şi Chiajna. Am reuşit să marcăm 11 goluri în trei meciuri, ne deranjează însă că am primit un gol. Gazonul a fost ceva..incredibil. Îi cunosc pe cei de aici, ştiu că-şi doresc să aibă condiţii cât mai bune, dar nu înţeleg de ce a arătat gazonul în halul ăsta. Mă bucură că ne-am distanţat în clasament faţă de urmăritoare

...accidentările lui Latovlevici şi Szukala O să vedem cât de grave sunt în orele următoare. Lato a resimţit dureri la gleznă, unde a avut o problemă mai veche, iar Szukala s-a lovit de un jucător de la Chiajna şi a resimţit o durere.

...derby-ul cu Dinamo Cred că Steaua e mult mai valoroasă şi aşteptăm să vedem acest lucru şi pe teren. E o luptă în trei, şi cu Petrolul şi Astra, dar, atât timp cât noi ne câştigăm meciurile, nu ne interesează ce fac ceilalţi.

...schimbările la pauză ale lui Chipciu şi Sânmărtean I-am schimbat pe cei doi la pauză şi pentru că am vrut să risc să ia vreun galben şi să rateze meciul cu Dinamo. Lucian a resimţit şi nişte dureri, iar pe Chipciu am vrut să-l protejez. El era cel mai în contact cu fundaşii adverşi şi se putea accidenta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net