Reghecampf, în corzi după egalul cu Corona: «Am pierdut două puncte. Ba nu, am câştigat unul!»

Ultima actualizare:

"A fost un meci slab al nostru, am pierdut două puncte, putea fi şi mai rău. Probabil că trebuie să schimbăm foaia cu anumiţi jucători, nu se poate o asemenea atitudine. Când îmbraci tricoul echipei Steaua, trebuie să faci mult mai mult, trebuie să ai atitudine. Nu vreau să dau nume. Nu am avut timp să vorbesc cu ei după meci, dar a fost o greşeală foarte mare la Szukala. Noi jucăm şi ne trezim conduşi pe tabelă dintr-o asemenea greşeală. Nu aveam voie să greşim aşa. Noi trebuia să luăm trei puncte, pentru că obiectivul nostru este campionatul.

Voi avea o discuţie cu jucătorii, trebuie neapărat atitudinea dacă vrem un punct sau trei puncte la Basel. Nu cred că am avut în vreun moment vreo problemă cu sistemul, dar a lipsit dorinţa de a juca, a lipsti sacrificiu. Cei de la Braşov au fost mult mai prezenţi au câştigat mereu mingea a doua, iar lucrul ăsta se vede pe tabelă. Am pierdut două puncte, la Basel va trebui să jucăm altceva. Nu am 40 de jucători la dispoziţie să schimb prea multe, voi băga cei mai în formă jucător.

Nikolic are nevoie de timp, ne aduce noroc, de fiecare dată când a intrat am marcat. Nu este momentul să vorbim despre Gabi Iancu, în momentul de faţă trebuie să discutăm despre ce va fi la Basel. Nu ştiu dacă vor exista amenzi după acest meci, acest lucru este hotărât de altcineva", a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net