Reghe: «Suntem dezamăgiţi! Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor!»

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf aanunţat după derby, 1-1, că rezultatul este echitabil, dar i-a pus la zid pe jucătorii săi fiindcă au greşit nepermis.

"În primul rând suntem dezamăgiţi, pentru că nu ne-am ridicat la nivelul pe care îl aşteptam. Am făcut foarte multe greşeli, au fost multe erori şi avem multe lucruri de discutat în cursul acestei săptămâni. Totuşi, este foarte important că am revenit şi că am marcat. Trebuie să felicităm însă jocul celor de la Dinamo, deoarece au jucat foarte bine și au fost agresivi, au câștigat foarte multe mingi la mijlocul terenului", a spus Reghe.

Apoi, a continuat: "Nu se pune problema ca jucătorii mei să-i fi subestimat pe cei de la Dinamo. Doar că noi ne-am surprins singuri, am făcut foarte multe greşeli. Trebuie să recunoaştem însă faptul că Dinamo a jucat foarte bine în această seară. Am jucat cu multe mingi lungi, ceea ce nu este jocul nostru obişnuit. Poate că este binevenit acest meci pentru unii dintre jucători, pentru a se gândi la ceea ce este de făcut în continuare. De obicei am marcat multe goluri, dar azi nu am mai putut face acest lucru, chiar dacă în prima parte am avut câteva situații foarte bune. Acum ne aşteaptă un meci foarte important, vom juca la CFR Cluj și suntem conştienţi că va fi un joc foarte dificil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net