Rednic reacţionează: "Cadu s-a născut obosit"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mircea Rednic a fost nevoit să plece de la CFR Cluj, dar nu pare deloc împăcat cu situaţia şi cu atât mai puţin cu acuzele care i se aduc.

Ricardo Cadu, căpitanul echipei clujene, declarase că Rednic a făcut o atmosferă proastă la CFR Cluj, dar că adevărat motiv al demiterii lui a fost lipsa rezultatelor.

"Cadu vorbeşte numai prostii. S-a plâns că, vezi Doamne, antrenamentele ar fi grele. Păi el s-a născut obosit, e normal. Să-mi răspundă şi mie cineva la o întrebare. Din ce cauză a plecat Duşan Uhrin de la Cluj? Dar Mandorlini, Andone şi mulţi alţii? De ce? Dar, gata, mi-am reziliat contractul şi nu mai vreau să aud de Cadu. Alţii nu au făcut nimic şi au preferat să tacă. Eu măcar am vorbit şi am spus lucrurilor pe nume: Cadu are zilele numărate în Gruia. Gata! S-a spart buboiul. Suporterii CFR-ului sunt inteligenţi. Şi-au dat seama ce se întîmplă acolo", a spus Rednic pentru stiridesport.ro.

Grigoraş, în faţa provocării carierei

Petre Grigoraş a ales pentru prima dată să preia lucrurile din mers la o echipă, deşi a spus tot timpul că asta e o greşeală fatală. Ieri, antrenorul a condus primul antrenament al clujenilor şi la start a fost foarte optimist. “Aşteptam de mult o astfel de provocare, să vin la un club puternic. Aş fi preferat să vin într-o pauză competiţională, dar am acceptat pentru că eu cred în mine, în echipă şi sper să fac lucruri bune aici. Pot să spun că e provocarea carierei”, a declarat Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net