Real Madrid şi-a arătat muşchii în finala Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Starul Cristiano Ronaldo s-a bucurat într-un stil caracteristic
Starul Cristiano Ronaldo s-a bucurat într-un stil caracteristic

Real Madrid a fost pe marginea prăpastiei în finala cu concitadina Atletico, dar a reuşit în cele din urmă să câştige a 10-a Ligă a Campionilor din istoria clubului. După ce a închis tabela în prelungiri, starul Cristiano Ronaldo s-a bucurat într-un stil caracteristic.

Două minute i-au lipsit lui Atletico Madrid să pună mâna şi pe trofeul Ligii Campionilor, aceasta după ce alb-roşii triumfaseră în campionatul Spaniei. Cu golul din minutul 90+3, Sergio Ramos a deturnat finala în prelungiri, unde Real Madrid şi-a arătat "muşchii", impunându-se cu 4-1. Cristiano Ronaldo şi-a dezvelit şi el muşchii, atât la propriu cât şi la figurat. Deşi n-a strălucit pe parcursul celor 120 de minute, portughezul a avut onoarea de a marca ultimul gol, din penalty. A fost al 17-lea în acest sezon al Ligii (record absolut) şi al 67-lea în cea mai importantă competiţie continentală, la egalitate cu Messi, dar sub Raul (71). De asemenea, Ronaldo a terminat stagiunea cu 51 de reuşite personale, cifră pe care n-o mai atinsese în trecut. În plus, a dat gol într-o finală de Ligă după şase ani, chiar la el acasă, la Lisabona, oraşul în care s-a format ca fotbalist.

De când a plecat de la Sporting, în 2003, Cristiano s-a transformat uluitor şi în ceea ce priveşte constituţia fizică. Ronaldo e acum un pachet de muşchi pe care ştie să şi-i pună în valoare ca un adevărat culturist. Am văzut cu toţii acest lucru sâmbătă seară, după ce a dat golul de 4-1. Imediat, portughezul şi-a dat jos tricoul, încordându-şi musculatura pentru blitz-urile aparatelor de fotografiat. Nu e prima dată când Ronaldo s-a bucurat în acest mod, deşi în ultima vreme părea să fi renunţat la asemenea obiceiuri. Imaginea ne-a adus aminte de gestul similar făcut de Super-Mario Balotelli la Euro 2012.

În ultimele şapte meciuri, fundaşul Sergio Ramos şi-a descoperit calităţile de golgheter, marcând de şase ori pentru Real. Fără inspiraţia lui Ramos, "galacticii" ar privit acum la bucuria celor de la Atletico. La final, internaţionalul spaniol a sărbătorit aşa cum o face după fiecare mare victorie, imitând un toreador în acţiune.

Ramos, eroul Realului
Ramos, eroul Realului

Jucătorii Realului au avut o primă întâlnire cu fanii ieri dimineaţă, în jurul orei şase, în Piaţa Cibeles din Madrid, locul tradiţional în care "albii" îşi celebrează victoriile. În ciuda orei nepotrivite, zeci de mii de suporteri au ţinut să fie alături de favoriţi la întoarcerea de la Lisabona. Petrecerea a continuat aseară pe străzile din capitala Spaniei, momentul culminant fiind programat pe propriul stadion, "Santiago Bernabeu".

Delir la ora 6 dimineaţa
Delir la ora 6 dimineaţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net