Finala răniţilor

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi Diego Costa
Cristiano Ronaldo şi Diego Costa

Înaintea finalei Ligii Campionilor dintre concitadinele Real şi Atletico s-a vorbit doar despre accidentările care au afectat în ultimele zile cele două echipe din Madrid.

În această seară, la Lisabona, ar fi trebuit să vedem o confruntare între geniul arhicunoscut al lui Cristiano Ronaldo şi explozia lui Diego Costa, una dintre stelele în devenire ale fotbalului mondial.

Din păcate, starurile lui Real şi Atletico s-au „rupt" în cel mai important moment al sezonului. Pe de-o parte, Cristiano e chinuit de o problemă musculară care l-a făcut pe portughez să sară ultimele partide oficiale ale Realului. Dacă CR7 are şanse mari să fie totuşi diseară printre titulari, situaţia e mult mai gravă în cazul lui Diego Costa, vedeta lui Atletico. Braziliano-spaniolul a suferit o ruptură în urmă cu o săptămână, fiind aproape imposibil să se recupereze sută la sută. În cazul ambilor, riscurile sunt enorme, cu atât mai mult cu cât se apropie şi Campionatul Mondial din Brazilia.

Ronaldo şi Costa nu sunt însă singurele probleme de acest tip cu care se confruntă antrenorii Carlo Ancelotti, respectiv Diego Simeone. Astfel, medicii de la Real au avut de furcă în această săptămână cu celălalt portughez din lotul „albilor", Pepe, dar şi cu atacantul francez Karim Benzema. Dincolo, la Atletico, turcul Arda Turan este şi el incert.

Dincolo de miza câştigării trofeului, Real şi Atletico joacă astăzi pe milioanele de euro puse la bătaie de UEFA. Astfel, câştigătoarea va încasa patru milioane mai mult decât finalista (10,5, comparativ cu 6,5), câştigurile totale ale celor două cluburi în acest sezon european învârtindu-se în jurul a 50 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net