Răzvan Lucescu, la debutul pe banca Petrolului: «Fiecare meci e ca o finală!»

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu va disputa duminică primul meci ca antrenor al Petrolului împotriva celor de la Astra, echipa finilor săi Dani Coman şi Daniel Isăilă, dar şi a vechiului prieten Dinu Gheorghe.

"Nu cred că important este debutul meu la Petrolul, ci meciul dintre două echipe de top ale campionatului, care au demonstrat că au justificate pretenţii în zona de frunte a întrecerii. Ambele formaţii au jucători de calitate, cu siguranţă va fi un spectacol frumos. Aştept acest meci cu nerăbdare, pot spune că acestea sunt jocurile care dau satisfacţie şi plăcere. Noi pornim în această parte a campionatului cu gândul că fiecare meci este o finală şi nu trebuie să ne intereseze nimic din afară. Jucătorii i-am simţit motivaţi, lucru care ne dă linişte, sunt conştienţi de faptul că pot începe cu dreptul partea finală a campionatului. Ne bazăm pe sprijinul suporterilor, cred că este un meci ce se va juca cu tribunele pline. Ne dorim să câştigăm, dar pentru asta trebuie să facem ambele faze, atac-apărare. N-am văzut echipă care să câştige făcând doar o fază. Aşa fac şi Barcelona, şi Bayern, iar marile valori de acolo nu se dau în lături de la faza defensivă. Pentru mine nu este un meci special, sau, e la fel de special ca şi celelalte. Faptul că domnul Dinu, Isăilă - care a început cariera de antrenor ca secund al meu - sau Cristian Petre sunt de partea cealaltă, sunt lucruri care rămân în suflet, nu pot afecta un joc", a spus Lucescu.

 "Este dificil să schimbi în plină competiţie strategia echipei. Lotul este construit pe o anumită filosofie, iar dacă lucrurile au mers bine în acest mod nu voi aduce mari schimbări. Am intrat repede la muncă, am încercat să cunosc jucătorii, n-am avut vreme să mă gândesc la emoţii. Cred că nu trebuie să vorbim de emoţii, ci de o stare specială. Este o atmosferă care mi-a lipsit foarte tare. Din punctul meu de vedere, acesta este genul de meci pe care îl poţi câştiga şi cu ajutorul celor din tribune", a afirmat Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net