Războiul Negoiţă - Reghe continuă: «A sărit calul grav!»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (stânga) şi Laurenţiu Reghecampf (foto Mediafax)
Ionuţ Negoiţă (stânga) şi Laurenţiu Reghecampf (foto Mediafax)

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă şi antrenorul Stelei se jignesc în public după ce conducătorul roş-albilor a sugerat că partida Viitorul - Steaua ar putea fi "blat".

"Reghecampf s-a băgat în seamă şi n-am înţeles de ce. N-am voie să am o părere? E suburban şi nu e prima dată când se introduce într-o chestie fără să fie invitat.

De la acel meci dintre Steaua și Viitorul, 2-5, presa a scris zeci de articole, au fost comentarii ale oamenilor de fotbal, suspiciuni. Eu investesc în fotbal, am dreptul la o opinie, cum au şi alţii.

De ce ne irităm, de ce ne agităm? De câte ori am avut ocazia, am recunoscut că Reghe este un antrenor foarte bun, nu trebuie să se laude mereu. Totuşi, eu nu accept să fie obraznic. E dreptul meu să merg pe mâna unei echipe. Îl respect pe Hagi, investeşte în fotbal, ştiu ce înseamnă asta. Dacă aş fi fost în locul lor, le-aş fi dat răspunsul pe teren", a spus Negoiţă la Digi Sport.

"El a mai avut derapaje, dar acum a sărit calul grav, în condiţiile în care nu l-am băgat în seamă. Ei îl vor pe Ţucudean, pe Grigore ... bine, vorbim peste cinci ani! Am o promisiune făcută pentru Grigore şi Bălgrădean, iar dacă vine o ofertă convenabilă din străinătate, încercăm să găsim o formulă.Văd tot felul de aberaţii că pleacă toată echipa, daru eu am o coerenţă în strategia de la Dinamo. Noi am depus dosarul complet inclusiv pentru Europa", a mai anunţat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net