«Războiul» dintre Cornel Dinu şi Victor Piţurcă n-are limite. Vezi ultimele declaraţii!

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu
Cornel Dinu

Fostul selecţioner Cornel Dinu nu e un fan al actualului antrenor al României, ba chiar din contră. „Procurorul" îl condamnă pe Piţi pentru decizia de a renunţa la Mutu.

După ce Victor Piţurcă a afirmat că Mutu e capitol închis pentru echipa naţională, reacţiile nu au întârziat. În direct la DigiSport, Cornel Dinu l-a pus la colţ pe Piţi. „Am rămas îngrozit auzind că a devenit selecţionerul cu cele mai multe meciuri la echipa naţională, cel mai titrat antrenor. E inadmisibil în raport cu oamenii care i-au precedat în această postură. Piţurcă este un om limitat în viziune, în gândire, altfel nu ar fi renunţat la Mutu. Nu poate fi bănuit de inteligenţă, cel mult de o anumită şiretenie în relaţia cu jucătorii şi cu cei din jurul său", a spus „Mister".

Cornel Dinu a fost total dezamăgit de jocul echipei naţionale din finalul partidei cu Slovacia: „Am jucat cu foste campioane mondiale, dar niciodată România nu a fost dominată de această manieră categorică. Au fost trei minute în care slovacii au plimbat mingea fără ca noi să o atingem, am rămas stupefiat. Cred că e o premieră în istoria naţionalei noatre, să fie pasată în asemenea mod", a mai afirmat „Procurorul" la Fanatik Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net