Războiul Piţurcă – Steaua poate distruge echipa naţională!

Ultima actualizare:

Dacă Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă s-au mai ciondănit şi după „dubla“ din martie cu Ungaria (1-1) şi cu Olanda (0-4), atunci când stelistul a acuzat că fotbaliştii săi revin la club ieşiţi din formă din cauza antrenamentelor conduse de selecţioner, acum acest conflict mocnit a explodat de-a dreptul.

Stoica: „Să aibă grijă cum vorbeşte“

Scânteia care a readus în actualitate raporturile tensionate dintre Piţurcă şi Steaua a fost un interviu dat de selecţioner în „ProSport“ în care acesta s-a arătat nemulţumit de atitudinea, dar şi de jocul unor stelişti precum Latovlevici. Printre altele, Piţi l-a făcut „mincinos“ şi pe „Reghe“. Imediat, soţia tehnicianului Stelei, Anamaria Prodan, a avut o ieşire jenantă la adresa selecţionerului. N-a fost însă singurul om din anturajul Stelei care a pus tunurile pe Piţurcă. Miercuri seară, Mihai Stoica, un duşman declarat al lui Piţi, a continuat războiul. „Piţurcă ar trebui să ne mulţumescă, în primul rând lui Reghe, pentru că dacă echipa naţională nu s-ar baza pe jucătorii Stelei, s-ar alege praful. Aşa, cu jucătorii Stelei, cu golul lui Chipciu marcat în Ungaria, are şanse să meargă la baraj. Am discutat cu jucătorii Stelei înainte de meciul cu Olanda, de la Amsterdam, şi erau nemulţumiţi. Mi-au spus: Trebuie să ne apărăm, stăm cu fundul în poartă, asta ni se cere “, a povestit managerul roş-albaştrilor.

„Reghe“: „Nu e selecţioner pentru mine“

Şi mai virulent în declaraţii a fost Laurenţiu Reghecampf. „Ce dialog să am eu cu Piţurcă? N-am cu cine să am un dialog! El se minte singur, nu mint eu! Pentru mine, nu mai e antrenorul naţionalei. Nu eu am făcut 250 de greşeli gramaticale în conferinţa de presă. Piţurcă să nu mai convoace jucători de la Steaua dacă nu vrea şi gata. Latovlevici a fost afectat de declaraţiile lui Piţurcă, am discutat cu el şi mi-a spus“, a spus tehnicianul campioanei.

Piţi îi face pe stelişti „duşmanii naţionalei“

După ce a ascultat atacurile lansate de Meme şi de „Reghe“, Piţurcă s-a dezlănţuit la Digi Sport. „Pericolul vine de la această conducere a Stelei, care le inoculează jucătorilor anumite idei. Ei încearcă să bage zâzanie între mine şi fotbalişti, dar ei sunt în continuare alături de mine. Stau de vorbă cu mine şi îmi spun anumite secrete. Reghecampf se poartă de parcă ar fi jucătorii lui mă-sa şi ai lui ta-su. Nimeni nu îi contestă meritele şi ce a făcut la Steaua, dar şi-a depăşit cu mult atribuţiile. Trebuie să se gândească de două ori înainte de a deschide gura, e influenţat de persoane care îi fac numai rău“, a contraatacat selecţionerul. Apoi a încheiat cu o ameninţare clară: „Voi avea o discuţie cu toţi jucătorii Stelei, să punem lucrurile la punct. Unii jucători nu sunt străini de murdăriile alea atât de mari care s-au întâmplat. Dacă se va dovedi că aşa a fost, atunci ei nu vor mai avea ce căuta la lot. Acei jucători sunt duşmanii echipei naţionale“.

8 jucători poate să aibă Steaua la naţională: Tătăruşanu, Chiricheş, Bourceanu, Pintilii, Adi Popa, Tănase, Gardoş şi Latovlevici. Primii şase ar fi titulari.

Cum ar arăta echipa naţională fără stelişti: Lobonţ – Tamaş, Goian, Găman, Raţ – Maxim, C. Lazăr, Florescu, Grozav – Stancu, Marica

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net