Război între cluburi şi impresari pentru Rotariu

Ultima actualizare:

    Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Dorin Rotariu e dorit din vară de echipe puternice din străinătate. Transferul ar însemna pentru impresarul care realizează afacerea un comision de sute de mii de euro, iar şefii „câinilor" sunt de partea lui Giovani şi Victor. Motivul, spun unele surse, este acela că impresarii Becali i-ar avea cu ceva "la mâna" pe acţionarii dinamovişti.

Dorin Rotariu e debusolat după evenimentele din ultimele zile. Nu a mai vrut să fie reprezentat de machidoni şi s-a înţeles cu Anamaria Prodan, iar acordul a fost întregistrat la FRF şi Ligă. Imediat, conducătorii lui Dinamo au trecut la presiuni, inclusiv asupra familiei. Puştiului i „s-a reamintit" că mai are contract cu fraţii Becali încă doi ani şi că va simţi furia galeriei pentru că s-a dat cu rivalii. În realitate, acordul cu cei din Pipera nu e valabil, iar ultraşii au comunicat ieri că nu l-au ameninţat pe jucător. Ionuţ Negoiţă şi Costantin Anghelache susţin că fotbalistul ar trece automat sub comanda lui Pietro Chiodi, impresarul italian care a "preluat" afacerile fraţilor Becali.

De fapt, fotbalistul de 18 ani n-a semnat niciun act adiţional, ci doar contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan, la 5 martie, atunci când lui Victor Becali i-a fost retrasă licenţa, ca urmare a condamnării din "Dosarul Transferurilor". Astfel, varianta „câinilor" e nulă, iar contractul cu Anamaria Prodan decurge fără probleme. Totuşi, oficialii dinamoviştii împiedică colaborarea pentru că, din câte se pare, fraţii Becali le-au transmis din inchisoare că dacă-l pierd pe Rotariu atunci vor ieşi la iveală manevre din transferurile recente desfăşurate în „Ştefan cel Mare" şi ar putea ajunge şi ei după gratii.

Contracte noi cu un impresar italian

Acordul pe care trebuia să-l iscălească Rotariu şi ceilalţi jucători ai fraţilor Becali era trecut pe numele lui Pietro Chiodi, finul lui Victor şi cel care totodată deţine o firmă de impresariat. Astfel, afacerile lor continuau fără probleme chiar dacă ei nu vor mai avea licenţă de agenţi de fotbalişti. Ieri, Chiodi nu a vrut să vorbească despre situaţia lui Rotariu, motivând că e pe drum şi că semnalul telefonic e slab.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net