Rapid va juca în Kadîrov Cup

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

Rapid va participa la Kadîrov Cup în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, programat la sfârşitul lunii ianuarie, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Formaţia giuleşteană a fost invitată să participe la acest turneu în baza bunelor relaţii pe care Daniel Pancu le are cu Ramzan Kadîrov, preşedintele clubului Terek Groznîi, la care atacantul a evoluat în perioada 2008-2009.

Organizată de gruparea cecenă, la competiţia Kadîrov Cup din Antalya vor mai participa alături de Rapid formaţiile Terek Groznîi, Polonia Varşovia, Obolon Kiev, Metalurg Harkov, Ahktakov, Nefti Baku şi încă o echipă nedesemnată până la acest moment. Rapid va disputa meciurile la 28 ianuarie, 30 ianuarie, 1 februarie, iar finala este programată în 3 februarie.

În altă ordine de idei, mijlocaşul Ovidiu Herea, operat de menisc la finalul lunii decembrie, a primit asigurări din partea medicilor că refacerea decurge normal şi va putea începe pregătirea alături de colegii săi la 15 ianuarie când este programată reunirea lotului după vacanţa de iarnă.

Aflat la Roma unde continuă recuperarea, Herea s-a întâlnit cu antrenorul Răzvan Lucescu. Conform paginii de Facebook a FC Rapid, cei doi au luat masa împreună în capitala Italiei avându-l ca invitat şi pe jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Băcilă. Acesta din urmă se află în recuperare la Roma după accidentarea pe care i-a provocat-o Florin Gardoş la meciul Steaua - Pandurii Târgu Jiu din 18 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net