Rapid are interzis la promovare

Ultima actualizare:

    Rapid va juca degeaba  în partea a doua a  sezonului Ligii a II-a
Rapid va juca degeaba în partea a doua a sezonului Ligii a II-a

Rapid, chin fără sfârşit. Acesta pare motto-ul feroviarilor în ultimul timp. Orice ar face, lucrurile sunt atât de grave încât nimic nu le iese cum vor.

George Copos a declarat stare de insolvenţă în Giuleşti cu mai bine de un an de zile în urmă şi de atunci lucrurile merg din rău în mai rău. Deşi alte cluburi au trecut de instanţă în timp record planul de reorganizare, Rapid n-a reuşit asta nici până azi şi cuţitul a ajuns din nou la os. Vineri, 14 februarie, va avea loc un nou termen cu privire la acest dosar, care aprobat de instanţă ar însemna salavarea, iar respins, falimentul. Din păcate, din cauza nenumăratelor amânări, feroviarii s-au pus din nou într-o situaţie disperată.

Practic, dacă Tribunalul Bucureşti va amâna vineri o decizie finală, Rapid nu va mai avea timp să pună în ordine, până la 1 martie, dosarul de licenţiere pentru Liga I, şi nu va avea drept de promovare, chiar dacă fotbalistic se va clasa pe un astfel de loc la finalul sezonului. Din păcate, cei mai informaţi oameni din conducerea liderului seriei I confirmă că exact acest lucru se va întâmpla.

„Sunt şanse minime ca vineri să se dea o decizie finală cu privire la plan, iar aceasta să fie favorabilă. Prioritar este rezolvarea contestaţiilor celor patru jucători, Bilaşco, Stancu, Albuţ şi Codrea, şi a celor două firme. Probabil, hotărârea finală asupra planului va rămâne cel mult în pronunţare, pentru altă dată", a afirmat Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului. Acest lucru anunţă practic că meciurile Rapidului din retur devin strict amicale şi se dă verde oricăror jocuri de culise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net