Au văzut moartea cu ochii

Ultima actualizare:

    Snodgrass  a fost luat cu  targa de pe teren (foto: Reuters)
Snodgrass a fost luat cu targa de pe teren (foto: Reuters)

În decurs de numai 48 de ore, Przemyslaw Tyton (PSV) şi Robert Snodgrass (Norwich) au supravieţuit miraculos unor accidentări groaznice. La fel ca Muamba în 2012, cei doi au avut o scurtă întâlnire cu moartea.

Marţi seară, meciul Manchester United - Norwich (4-0) din Cupa Ligii Angliei se putea încheia cu o tragedie. În urma unei banale sărituri la cap, atacantul Snodgrass de la oaspeţi a căzut secerat la pământ. Timp de aproape 10 minute, echipa medicală a lui Norwich s-a chinuit să-l resusciteze pe internaţionalul scoţian. „O vreme a fost pe altă lume", a recunoscut la final antrenorul echipei engleze.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Până la urmă, Snodgrass şi-a revenit la spital, însă accidentarea de pe „Old Trafford" n-o va uita prea curând. Nefericitul incident a venit la doar două zile după un caz similar, petrecut în campionatul Olandei. Duminica trecută, Przemyslaw Tyton (portarul polonez al lui PSV Eindhoven) s-a lovit violent cu capul de bară la un meci cu Roda. „30 de secunde era mort. Credeam că l-am pierdut", au mărturisit doctorii.

Keşeru a scăpat ieftin

Internaţionalul român de la Bastia nu s-a ales cu urmări grave după lovitura la cap suferită în timpul meciului cu Ajaccio din Cupa Ligii Franţei.

simeon stalpnicul png

Transportat la un spital din Marsilia, Keşeru a fost supus unor teste care au relevat faptul că accidentarea este una minoră. De altfel, atacantul lui Bastia a şi fost externat, continuându-şi recuperarea la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net