Prodan, Belodedici şi Kassai, daţi afară din comisiile UEFA

Ultima actualizare:

    Daniel Prodan
Daniel Prodan

Comitetul Executiv al FRF a decis azi numele noilor reprezentanţi ai federaţiei în comisiile UEFA, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici şi Adalbert Kassai fiind înlocuiţi cu Radu Vişan, Aurel Ţicleanu şi Răzvan Burleanu.

"Comitetul Executiv a aprobat propunerile conducerii FRF privind noii reprezentanţi în comisiile de la UEFA: la Comisia Hattrick - Radu Vişan în locul lui Didi Prodan; Aurel Ţicleanu în locul lui Belodedici - la Comisia Youth; doamna Camelia Nicolae la fotbal feminin. Mircea Sandu rămâne în cele două comisii, în una ca membru şi în una ca preşedinte, iar Răzvan Burleanu ia locul lui Kassai şi lui Dumitru Mihalache, la Comisia Juridică", au spus federalii.

Altfel, situaţia jucătorilor de la FC Universitatea Craiova, club intrat în faliment, va fi analizată în şedinţa Comitetului Executiv din 28 mai, iar o decizie în privinţa datei de disputare a Supercupei României va fi luată după o corespondenţă cu cluburile susceptibile de a ajunge în această fază, data propusă grupărilor fiind 11 iulie.

Referitor la propunerea reprezentanţilor cluburilor din Liga I, ca participantele în cupele europene să nu se întâlnească în primele cinci etape de campionat, membrii Comitetului Executiv au votat în unanimitate că măsura este imposibil de aplicat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net