Preşedintele FRF: «Nu întâmplător Piţurcă a fost la meciul Astrei!»

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că s-a întâlnit mai des cu selecţionerul Victor Piţurcă şi că nu întâmplător tehnicianul a fost prezent la meciul Astra - Pandurii. Chiar dacă şeful Federaţiei nu i-a impus să vadă cât mai multe partide, Piţi a început să monitorizeze cât mai mulţi jucători.

"Comunicarea cu staful tehnic a continuat, am mai avut două discuţii cu domnul Victor Piţurcă. Nu în mod întâmplător aţi văzut că şi domnul Piţurcă a fost prezent la Astra, ceea ce ne proiectează într-o cu totul altă strategie, amândoi am fost de acord cu ea", a declarat Burleanu.

Şeful FRF a precizat că nu i-a impus lui Piţurcă să urmărească din tribune mai multe partide din Liga I, ci au convenit că la echipa naţională trebuie să ajungă cei mai buni jucători: "Nu i-am sugerat, nu am stabilit să meargă mai mult la meciuri. Împreună am stabilit că este nevoie ca să ajungă cei mai buni jucători la naţională şi să fim cât mai activi în această zonă. Cred că până acum a fost o criză de comunicare în ceea ce îl priveşte pe domnul Piţurcă şi Comitetul Executiv. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla. Am garanţii şi de o parte şi de alta că această comunicare va fi la cel mai înalt nivel, pentru că avem obiective înalte, prezenţa la Campionatul European".

Vrea ca suporterii români să fie reprezentaţi la UEFA

"Ne dorim o reprezentare a suporterilor la nivel de Comitet Executiv. Un punct important al programului meu este ca un reprezentant al suporterilor să facă parte din Comitetul Executiv, iar acest lucru îl putem face după moficarea statutului FRF. Acest lucru îl dorim şi la nivel de UEFA, unde există o comisie de reprezentare a suporterilor. Bineînţes că ne dorim ca şi suporterii români să fie reprezentaţi. Acest subiect de a-şi asigura o personalitate juridică reprezintă un pas important", a declarat Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net