Porumboiu şi Meme Stoica se ceartă pe Varela! "Dă interviuri de la coada vacii!" Vezi răspunsul!

Ultima actualizare:

Stoica i-a răspun mai întâi ironic patronului moldovenilor, iar apoi i-a făcut şi un rezumat pe puncte al modului cum s-au desfăşurat evenimentele,după părerea lui.

"Bre nea Adi, ce vulgari ne-am făcut de când am ieşit din fotbal...nu dormeam nenică, credeai matale că dorm sau poate aşa se vedea de la Vaslui...puţină eleganţă în exprimare poţi introduce şi dacă dai interviu la coada unei doamne vaci...păi chiar aşa, ieşim din fotbal şi devenim mai stresaţi?", a scris Stoica pe Facebook.

Iată şi analiza tehnico-tactică făcută de Meme Stoica asupra transferului!

"1. Am fost la meciul Dinamo-Vaslui ca să-l urmăresc pe Celeban. Am realizat că nu e profilul de jucător pe care-l vrem şi i-am spus lui Laurentiu Reghecampf că am senzaţia că Varela se apropie de ceea ce vrem noi.

2. După discuţia asta, Reghe şi staff-ul lui au început să strângă informaţii, toţi cei cu care au vorbit recomandându-l pe Varela. Eu am vorbit cu Gică Hagi şi Viorel Hizo, amândoi spunându-mi să-l luăm fără ezitare pe Varela.

3. Vasluiul a cerut 1.400.000 în 2 tranşe, 800 şi 600, iar agenţii lui Varela 100.000. Negocierile cu Vaslui le-a purtat Vali Argăseală, iar cele cu agenţii, eu. Eram în orele alea la Hotel Parliament. ÎMPREUNĂ.

4. Vali Argăseală a ajuns de la 1.400.000 la 1.000.000, eu de la 100.000 la 0. Strategia de negociere am făcut-o ÎMPREUNĂ", a postat Stoica pe contul său de Facebook, încheind în stilul său caracteristic, adică cu o ameninţare.

"Dacă Porumboiu nu revine asupra declaraţiilor, voi publica mâine conversaţia integrală pe care am purat-o pe Whatsapp cu Jorge Teixeira, unul din agenţi, doar că cineva va ieşi şifonat după asta. Şi nu sunt eu acela!"

....Adrian Porumboiu spusese la Radio GSP:"Cifra pe care o pomeneşte MM e doar în capul lui. Eu nu contest ce-a discutat cu agenţii. Sunaţi-l pe Reghe şi o să vă spună el că nu e vorba de mai multe tranşe. Sau să vă spună Argăseală dacă a fost vorba de 1,4 milioane de euro.

Eu nu intru în polemică cu indivizi de teapa lui Mihai Stoica. În lumea asta sînt foarte mulţi oligofreni care se cred lideri. Datele transferului le-am discutat cu Reghe şi cu Anamaria. Dar aud fel de fel de tropăeli ale unora, ar trebui să îi fie ruşine. Eu cred că la ora la care discutam transferul MM dormea, sforăia.

Am semnat la 4 dimineaţa. Cînd s-a trezit el transferul era făcut. Dar cine ştie ce vise are el. Impresarul n-a mai cerut comision de la Steaua pentru că avea contract cu Vaslui că ia 10%".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net