Petrolul - Astra, un nou egal pentru Răzvan Lucescu? "Important e să nu primim gol. Meciul va fi bine pregătit tactic!

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Petrolul - Astra, manşa tur a primei semifinale din Cupa României, se va juca mâine seară pe Ilie Oană, de la 20:30, în direct pe Pro TV. După două egaluri la rând pe banca prahovenilor, unul chiar în faţa Astrei, Răzvan Lucescu anunţă un nou meci închis.

"Te poţi afla în faţa unui trofeu după o dublă manşă. Vom juca în faţa unui adversar foarte bun, o echipă aflată în top 3. Şi adversarii îşi vor dori o calificare. Va fi greu, dar îmi doresc să obţinem calificarea. Cu siguranţă că meciul va fi aspru, încrâncenat, bine pregătit tactic. Va trebui să fim atenţi, să evităm pericolele la poarta noastră. Ar trebui să facem lucrurile diferit faţă de prima parte a meciului din campionat.

Avem absenţele pe care deja le ştiţi, cu Adi (n.r. Mutu), care e accidentat şi care va lipsi în următoarele două-trei săptămâni, mai e Alcenat, care e accidentat şi nu va fi mâine în lot. Au revenit Hoban şi De Lucas, care au fost suspendaţi la meciul din campionat. În rest, suntem motivaţi şi pregătiţi. Este poate cea mai mare plăcere a unui jucător să evolueze în asemenea meciuri. Sunt jucători care visează la asemenea momente, pentru asta ne apucăm de fotbal, pentru meciurile pe stadioane cu atmosferă extraordinară.

Dacă primeşti gol, e obligatoriu să câştigi. E foarte important să nu primeşti gol. Nu pregătim meciul la egal, dar trebuie să fie clar: trebuie să avem o mare responsabilitate. Spectacolul trebuie văzut altfel, nu vei vedea cu siguranţă Real Madrid - Barcelona, pentru că acolo e cu totul alt nivel. Dar spectacolul poate fi oferit şi prin luptă, trecere a mingii dintr-o parte în alta, nu neapărat prin numărul de ocazii. Totuşi, sunt două echipe importante, bine organizate, ar putea exista şi anihilări.

Echipa este într-o creştere faţă de anul trecut. Nu ştiu dacă aţi sesizat, dar are mai multe puncte anul acesta, faţă de cel de anul trecut. Fazele fixe sunt importante la meciul de mâine. La meciul din campionat nişte dereglări, care au fost puse la punct. Dar şi Astra are dificultăţile ei pe faza fixă de apărare. Cu Dani Coman am vorbit ultima oară vara trecută. Aici, când ne-am reîntâlnit ne-am salutat înaintea jocului şi la final. Sunt nişte oameni acolo cu care am lucrat. Acum suntem în tabere diferite. Dar tot mi-am dorit o victorie, să încep cu trei puncte. Nu a fost să fie, dar putea să fie şi mai rău. Sau să fie mai bine", a spus antrenorul Petrolului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
CS Universitatea Craiova (Sportpictures) jpg
Generatia de Aur a Romaniei site (Getty Images) jpg
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net