Nicky Mitea joacă cu burta goală!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După aproximativ un an şi jumătate în care a stat pe bară şi nu a putut fi văzut decât la emisiuni gen "Serviţi, vă rog!", părea că roata norocului şi-a întors faţa şi pentru Nicolae Mitea.

Fotbalistul de 28 de ani a fost chemat de Ionuţ Chirilă la Concordia Chiajna, iar "Nicky" a mers în cantonamentul din Austria pentru a se pune la punct cât de cât cu pregătirea fizică. Ilfovenii au constatat că Mitea mai are mult de tras pentru a reveni la forma de altădată şi, în plus, fotbalistul se confruntă cu o serie de probleme medicale.

"Mitea nu poate să joace mai devreme de două luni. Are nişte probleme de bazin, de coloană vertebrală. Trebuie să facă o analiză, să vedem cauza deselor rupturi fibrilare", spunea antrenorul Ionuţ Chirilă.

Pentru că nu se pot baza pe el, oficialii din Chiajna nici nu i-au făcut contract de joc, cum au toţi fotbaliştii, iar Mitea nu a văzut niciun leu până acum de la Concordia, deşi se antrenează de două luni deja cu cu echipa "galben-verde". "Până nu va fi pus la punct cu pregătirea fizică şi nu va fi apt de a juca, Mitea nu va fi plătit. Nu riscăm cu un fotbalist care n-a mai evoluat de atâta timp", ne-a declarat un oficial al echipei.

Zlatan Ibrahimovici îi spunea «Maradona»

Apogeul carierei lui Nicolae Mitea a fost la Ajax Amsterdam, unde fotbalistul ofensiv de bandă a făcut două sezoane excelente până să se accidenteze grav la genunchi, din 2003 până în 2005. "Nicky" era coechipier şi prieten cu Zlatan Ibrahimovici, pe care l-a învăţat să asculte manele. Suedezul era încântat de calităţile tehnice ale lui Mitea, căruia îi spunea "Maradona". Mitea a prins şi nouă meciuri la echipa naţională, pentru care a marcat două goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net