Ionuţ Negoiţă, cu motorul spre titlu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Investitorii din fotbalul autohton au hobby-uri comune, gen vânătoarea sau pescuitul, doar Copos făcea notă discordantă şi se relaxa cu yachtul pe mare. Acum, locul său a fost luat de Negoiţă, care pe lângă pasiunea pentru sport, colecţionează maşini de epocă.

Din multitudinea acţionarilor care au trecut pe la Dinamo, doar Dragoş Săvulescu ieşea din tipar, fiind pasionat de filozofie şi plimbările cu motorul, în rest niciunul nu ieşea din tipar. Ionuţ Negoiţă a înclinat din nou balanţa.

Şcoală de pian. Încă din copilărie cântă la pian, urmând cursuri de specialitate. Preferaţii săi sunt Bach, Beethoven sau Strauss, însă din colecţia de discuri nu lipsesc Abba, Celine Dion, Queen sau Gheorghe Zamfir. Ca filme le preferă pe cele documentare şi comediile. Nu are o peliculă preferată.

simeon stalpnicul png

Sporturi extreme. De mic practică schiul, sport chiar i-a produs şi o ruptură a claviculei, snowboardul şi, de câţiva ani, a ales şi schiul nautic. Recent şi-a luat permis pentru motocicletă, un motor KTM 350 şi participă la competiţii de endure (motociclism pe teren accidentat).

Maşini de epocă. Deţine un Morgan, maşină englezească ce costă în jur de 60.000 de euro şi are un motor de 120 cai putere. Însă, pe lângă frumosul autoturism de epocă, în garaj se mai află şi Mercedes clasa S, Lexus sau BMW X6.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net