EXCLUSIV! Negoiţă: «Arbitrul are nevoie de control oftalmologic sau e stelist!»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)
Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)

Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Săgeata Năvodari, dar roş-albii sunt convinşi că au fost privaţi de două penalty-uri. Acţionarul Ionuţ Negoiţă a anunţat că dinamoviştii vor depune memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa şi l-a desfiinţat pe "fluieraşul" partidei.

Roş-albii au invocat penalty la faza în care Cosmin Matei a căzut în careu după un fault al lui Mera (minutul 54) şi apoi când mingea l-a lovit pe Grigoraş, aflat în careu, în mână (minutul 64). Ion Crăciunescu a analizat ambele momente la Digi Sport şi a anunţat că ar fi trebuit ca Dinamo să beneficieze de două lovituri de la 11 metri.

"Anumiţi oamenii ne consideră fraierii, nişte arbitrii, nu toţi, care se consideră făcători şi desfăcători, că tot am auzit legende... La trei metri în faţa arbitrului Cătălin Popa, care-şi bate joc de noi constant, nu e la prima abatare, şi la meciul cu Universitatea Cluj şi-a bătut joc de noi, o fi stelist, nu ştiu ce e, dar clar nu e profesionist.

Două penalty-uri clare, un cartonaş galben dat degeaba la Matei şi trebuia să mai dea un galben, al doilea fiind, implicit roşu, pentru un fault al lor la marginea careului. Deci, patru greşeli majore de arbitraj. Bătaia asta de joc nu mai poate continua, s-a umpult paharul. Văd că unele echipe sunt favorizate şi altele defavorizate. Investim bani şi sentimente, jucătorii vor să facă performanţă, suporterii vin la stadion şi vine un amator de arbitru şi îşi bate joc de fenomenul fotbal, care e într-o situaţie foarte proastă, în mocirlă, din cauza unora dintre ei, de aia nu avem rezultate nici în cupe europene, nici la Mondiale...Nu mai există niciun chef, atâta timp cât avântul unor copii e tăiat de unii care au fluierul în mână şi cam atât. Nu ştiu pe ce criterii...Vom face memoriu şi aşteptăm să vedem cât va fii suspendat acest arbitru, pe care nu ştiu de ce îl deleagă. Dacă are ceva cu Dinamo, dacă e stelist măcar să fie profesionist şi să-şi lase acasă afinitatea pentru echipă. Finanţatori în fotbal sunt puţini şi cei care sunt nu mai au chef pentru că banul se câştigă greu şi nişte mediocrii îşi bat joc de meciuri, iar sponsorii nu vor să mai vină pentru că fotbalul arată cum arată.

Sper ca prin schimbarea de la Ligă şi când va fi şi la Federaţie...aştept să se facă odată curăţenie în fotbalul românesc, că eu am investit multe milioane de euro ca să ţin Dinamo, această emblemă naţională să o ţin în viaţă şi să o relansez.

Sunt supărat pe Cătălin Popa. Atunci când sunt chestiuni interpretabile, dar când sunt unele clare, fault la trei metri, despre ce vorbim?! Ori îţi joacă vederea feste, ori nu ştii să interpretezi o fază, ori eşti rău intenţionat, la el cred că sunt toate trei.

Să fie retrogradat la judeţ, dacă de la trei metri nu vezi un fault trebuie să mergi la oftalmolog, dar nu cred că asta e problema, eu nu mai tolerez asemenea lipsă de profesionalism. Faultul acela se vedea şi de pe Lună", a spus Ionuţ Negoiţă pentru "Click!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net