Mai ruşinos nu se poate. Naţionala Under 19, demolată de Austria!

Ultima actualizare:

    Ştefan Iovan
Ştefan Iovan

Echipa naţională de fotbal Under 19, antrenată de Ştefan Iovan, a clacat în primul meci al turneului de calificare la Campionatul European. Pe teren propriu, la Mogoşoaia, tinerii tricolori au primit o lecţie de fotbal de la Austria.

„Vrem să câştigăm grupa şi să ne calificăm la Campionatul European", anunţa, în urmă cu câteva zile, Ştefan Iovan, selecţionerul României de la under 19. Primul meci de la Turul de Elită? 0-5 pe teren propriu cu Austria, o partidă în care un jucător de la Werder Bremen a marcat patru goluri în poarta stelistului Cojocaru!

Echipa României, din care au mai făcut parte Puşcaş (Inter Milano), Popadiuc, de la Ceahlăul, rapidistul Nicolae Vasile, sau dinamovistul Rotariu, a fost surclasată de reprezentativa similară a Austriei, în chiar primul meci de la Turul de Elită.

La pauza meciului jucat la Mogoşoaia, joi seară, oaspeţii conduceau cu 3-0, după trei goluri marcate de Grillitsch, două în finalul mitanului (6, 42, 44). Mijlocaşul ofensiv care evoluează pentru echipa de tineret a lui Werder a mai punctat o dată şi în partea secundă (53), iar tabela a fost închisă de rezerva Gschweidl (72), intrată pe teren cu 13 minute mai devreme.

Din minutul 56, în naţionala under 19 a României a evoluat şi Cristi Manea, care a debutat în urmă cu câteva zile, la doar 16 ani, în naţionala mare.

În celălalt meci al grupei de calificare a 6-a, Rusia a învins Norvegia, scor 3-0.

Următoarele meciuri ale României 7 iunie România - Rusia (18.30); 10 iunie România - Norvegia (19.00).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net