«Nebunul» N’Doye revine în Liga I

Ultima actualizare:

    N’Doye a devenit  în scurt timp  căpitan la ASA  Târgu Mureş  (Foto: Mediafax)
N’Doye a devenit în scurt timp căpitan la ASA Târgu Mureş (Foto: Mediafax)

Carismaticul Ousmane N’Doye joacă acum în liga secundă, unde e vedeta grupării din Târgu Mureş, lider autoritar în seria a doua. De la toamnă îl vom vedea din nou în primul eşalon al fotbalului românesc.

Vă era dor de nebunaticul Ousmane N'Doye, probabil cel mai nonconformist jucător străin care a jucat vreodată în campionatul nostru? Ei bine, africanul de 36 de ani trăieşte o a doua tinereţe la ASA Târgu Mureş, echipă pe care o ajută să revină în Liga I după o pauză de doi ani.

Miercuri, N'Doye a marcat din penalty unicul gol al victoriei de la Bistriţa (1-0), rezultat în urma căruia ASA a făcut un pas uriaş către promovare.

„Nu contează prea mult că am marcat eu, pentru că n-am venit la Târgu Mureş să fiu golgheter", a declarat Ousmane în stilul său caracteristic. N'Doye a jucat şi în acest sezon în Liga I, la Săgeata, dar s-a despărţit în iarnă de formaţia din Năvodari. Cu toate acestea, senegalezul s-a impus repede la Tîrgu Mureş, primind şi banderola de căpitan.

„Are personalitate atât în teren cât şi în afara lui. E un lider în vestiar, de asta l-am pus căpitan", a explicat antrenorul mureşenilor, Adrian Falub.

Fostul internaţional senegalez a ajuns în Liga I în 2008, fiind transferat de FC Vaslui de la echipa portugheză Academica de Coimbra. Ulterior, N'Doye a trecut pe la Dinamo şi Astra, înainte de a se întoarce la Vaslui, în 2012. În toamna lui 2013, Ousmane a jucat 15 meciuri în Liga I pentru Săgeata Năvodari, fără să marcheze vreun gol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net