Mutu râde de selecţioner: «În afară de apărare, Piţurcă are doar o schemă!»

Ultima actualizare:

    Piţurcă şi Mutu pe vremea când amândoi erau la naţională
Piţurcă şi Mutu pe vremea când amândoi erau la naţională

După ce Piţi a spus că nu l-ar mai convoca pe starul Petrolului, nici dacă acesta va marca 100 de goluri, „Briliantul" s-a convins că nu există cale de împăcare între el şi tehnicianul de 57 de ani şi a trecut din nou la atac.

„Noi nu avem un stil de joc la naţională. Dacă avem, te rog să mi-l spui tu, eu nu-l ştiu. La Euro 2008, în afară de apărare, noi când atacam aveam doar o schemă - de la portar la Tamaş, de la Tamaş la mine, iar eu deviat spre Marica. Altă tactică nici nu-şi avea rostul la echipa noastră, la grupul pe care-l aveam. Ne-am dus să-i spunem (n.r. - lui Piţurcă) să jucăm mai ofensiv şi ne-am întors. Piţi e alt gen de om, se bazează numai pe ideile lui, e foarte greu să-l mişti din gândirea lui", a povestit vârful Petrolului la Dolce Sport.

Acesta l-a pus la zid pe selecţioner pentru declaraţia potrivit căreia nu l-ar mai convoca pe Mutu, nici dacă acesta va înscrie 100 de goluri la club. „Naţionala nu e Piţurcă şi nici Mutu. E deplasat totuşi să vină selecţionerul să spună că cineva poate să dea 100 de goluri şi tot nu-l chem. Ar trebui să aibă un aer de diplomaţie. Eu dacă aş fi selecţioner, dacă un jucător ar fi în formă, ar fi normal să-l chem. Dacă nu aveam 35 de ani, ci 28, ce se întâmpla? Nea Piţi se supără acum, dar înainte am făcut lucruri şi mai rele şi nu se supăra. Având o experienţă mare, numai faptul că aş fi fost acolo putea fi de ajutor naţionalei", a adăugat Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net