Mutu, prezentat oficial la Petrolul: «Sunt bucuros că mă întorc acasă»

Ultima actualizare:
Mutu, la primul contract cu Petrolul
Mutu, la primul contract cu Petrolul

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, la prezentarea oficială la Petrolul Ploieşti, că este foarte bucuros că a reuşit să revină acasă, în România, şi speră să să reuşească să răsplătească încrederea care i-a fost acordată.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să mă întorc acasă, în România. Sunt foarte bucuros că am venit la Petrolul. Sper să joc cât mai bine şi să răsplătesc cât mai bine încrederea avută în mine", a declarat Mutu, care a adăugat că a semnat un contract pe un an şi jumătate.

Adi Mutu
Adi Mutu

Mutu a precizat că va locui la Bucureşti, urmând ca şi soţia sa, Consuelo, şi fetiţele Maya şi Adriana să vină în România.

"Cred că acum 4 luni, într-o discuţie cu Cosmin Contra, mi-a propus să vin la Ploieşti. Prima dată a fost o glumă, dar apoi m-am gîndit serios şi am început să urmăresc echipa", a mai spus Mutu despre decizia de a semna cu Petrolul.


    Adi Mutu
Adi Mutu

"Am negociat şi cu Dinamo până în luna noiembrie. Nu sunt acolo pentru că mi s-a spus că planurile clubului se bazează pe jucători tineri, iar eu nu intru în calculele lor. Sigur ajungeam la Dinamo dacă era Cristi Borcea. El chiar s-a oferit să plătească o parte din salariul meu, deşi nu mai este la club", a explicat fostul golgeter din "Ştefan cel Mare"

Adrian Mutu a revenit în campionatul României după 14 ani, iar începând cu ora 18.00 el va fi prezentat fanilor petrolişti pe arena Ilie Oană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net