Mutu, despre "Mr. Bean" Piţurcă: "Mi s-a părut simpatică poza"

Ultima actualizare:

"Mi s-a părut simpatică poza și am postat-o, să destind puţin atmosfera. Atât și nimic mai mult. Sunt alături de băieți, chiar dacă șansele au scăzut după rezultatul de la Pireu. Dar eu chiar cred în șansele echipei naţionale. Dacă marcăm în primul sfert de oră, vom putea întoarce rezultatul. M-a ținut un prieten la curent cu scorul. Am înțeles că nu a fost un meci reușit. Am luat și un gol din ofsaid, m-a susprins și golul lor. Nici nu am apucat să scriu un mesaj. Păcat că nu am putut ține de acel rezultat. Nu este imposibil să cîștigăm cu 2-0. Va trebui să atacăm. Trebuie să fim atenți în apărare, să fim lucizi, să avem maturitate”, a declarat Mutu la Dolcesport.

Apoi, a continuat:" Probabil Grecia va face antijoc, se vor apăra agresiv. Dar avem nevoie de două goluri, așa cum a reușit și Steaua cu Ajax. Vom avea și publicul în spate. Am luat goluri din fazele fixe, probabil ne-am relaxat după golul egalării. A fost o neatenție gravă că am luat gol imediat după egalare. Pe contraatac, grecii vor fi foarte periculoși. Dacă luăm gol, calificarea s-a dus. Pe Samaras îl cunosc, pe ceilalți nu. Un gol primit ne-ar costa mult. Am vorbit cu Marica, era puțin dezamăgit de rezultat. Trebuie să facem totul să-l punem în valoare pe Marica, să-i oferim mingi".

"Nimeni din staff-ul echipei naționale nu m-a mai sunat. Degeaba am sperat eu și fanii naționalei să fiu chemat. Sunt alte lucruri la mijloc, nu de aspect tactic. Atât timp cât e Pițurcă,  porțile mele la echipa națională sunt închise. Dar eu nu mă retrag de la echipa națională. Îmi pare rău că nu particip și eu la baraj. Dar am sperat că o să fiu convocat la echipa națională și dacă Piți crede că o să tac, atîta timp cât văd că șansele de calificare la Rio se duc, se înșală! Evident că-mi doream, ca și fanii să fiu convocat, să ajut naționala și să prind un Mondial!”

Adrian Mutu, atacant

Supins că Maxim nu a fost titular: "Dacă fanii ar fi făcut selecția, probabil că eram și eu pe teren la această dublă. Ieri am auzit și eu că Dumitru Dragomir a fost schimbat de la LPF. Am o relație foarte bună cu el, mereu m-a susținut. Îi urez baftă în continuare. A fost o surpriză foarte mare pentru mine că Maxim nu a jucat titular. Mai ales că e într-o formă foarte bună. Ce să facă în patru minute? Cred că are nevoie de mai multe șanse și de mai multă încredere. Bănel nu are o calitate tehnică etraordinară, dar centrează foarte bine. Sper ca Bănel să prindă o formă foarte bună, să evolueze așa cum o face la Nantes".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net