VIDEO Mutu-69! Vezi toate golurile «Briliantului» la Fiorentina

Ultima actualizare:

Totodată, Mutu le-a transmis mulţumiri în italiană, română şi engleză fanilor săi de pe Twitter care l-au felicitat pentru împlinirea vârstei de 35 de ani.

Câţiva admiratori ai fotbalistului român i-au cerut prin intermediul aceluiaşi site să se întoarcă la echipa pentru care a marcat cele mai multe goluri în Italia, motiv pentru care a fost denumit de suporteri "Il fenomeno".

Atacantul Adrian Mutu a declarat marţi că ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, în cazul în care gruparea toscană i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenţa lui Giuseppe Rossi. "Eu la Fiorentina? Ştiţi cu toţii ce simt pentru acest oraş şi această echipă. Am rămas în relaţii bune cu membrii conducerii. Acum mă antrenez cu un preparator fizic spaniol. Am avut discuţii cu Petrolul, încă nu am semnat nimic şi dacă Della Valle mă va chema, nu mă voi gândi de două ori", a declarat Mutu la Radioblu.

Mutu a evoluat pentru Fiorentina între 2006 şi 2011, reuşind să marcheze 54 de goluri în campionatul Italiei şi 15 în alte competiţii. Din 2012, el este legitimat la formaţia franceză Ajaccio.

La 24 noiembrie, atacantul Adrian Mutu anunţa că din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an şi jumătate cu formaţia Petrolul Ploieşti, urmând să fie împrumutat pe această perioadă de la gruparea AC Ajaccio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net