Moldovan e pornit pe moldovenii lui Lăcătuş: "Pe Giuleşti nu trebuie să mişte nimeni!"

Ultima actualizare:

Toată lumea e conştientă de importanţa acestei partide, iar antrenorul Viorel Moldovan încearcă să-i motiveze pe Pancu şi compania cum ştie el mai bine.

"Întâlnim o echipă bună, care şi-a camuflat excelent jocul până în momentul de faţă. Greu de descifrat, din punctul meu de vedere. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, avem nevoie de aportul lor pentru a obţine o victorie. Nu ştiu dacă e cel mai important meci de până acum, pentru mine e ca oricare altul. Noi vom juca la fel. Am mai spus-o, pe Giuleşti nu trebuie să mişte nimeni în front. Vrem să câştigăm şi să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din această serie şi că merităm primul loc cu prisosinţă. Daniel Niculae este OK. Are unele probleme din punct de vedere fizic, pentru că una este să te antrenezi şi alta să joci, dar eu sunt convins că în scurt timp se va pune la punct şi va avea un cuvânt greu de spus în promovarea Rapidului în Liga I", a afirmat Moldovan.

Rapid - CSMS Iași se joacă sâmbătă, 15 martie, de la ora 16:15, în direct pe TVR 3, în cadrul etapei a 20-a din Seria 1 a Ligii a 2-a.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net