Mircea Sandu s-a săturat de Meme Stoica: «Propun măsuri dure!»

Ultima actualizare:

Conform Gazetei Sporturilor, "Naşul" a acuzat declaraţiile din ultima perioadă făcute de Stoica, multe dintre acestea fiind atacuri la adresa Federaţiei, a echipei naţionale şi a lui Victor Piţurcă. Ca urmare, Sandu a cerut oficial comisiilor abilitate să deschidă procedurile contra oficialului din Ghencea.

"Din cauza comportamentului şi a declaraţiilor lui Mihai Stoica, sponsorii importanţi nu mai sunt interesaţi să investească în fotbalul românesc, iar cei actuali vor să iasă din fotbal. Creează mereu scandaluri şi învrăjbeşte suporterii între ei. Propun măsuri extrem de dure împotriva acestei persoane", a declarat Sandu.

Cea mai gravă sancţiune pe care o poate primi Mihai Stoica este declararea sa drept persona non grata în fotbalul românesc, statut care i-ar împiedica posibilitatea de a mai activa în cadrul Stelei. Confom regulamentului, odată stigmatizat astfel, MM n-ar mai avea dreptul să ocupe o funcţie aleasă sau numită, voluntară sau remunerată, în cadrul FRF/LPF/AJF sau în cadrul unei structuri sportive afiliate la FRF sau AJF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net