Mircea Sandu îi răspunde lui Hagi: «Dragă Gică, eu nu am fost şofer!»

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a răspuns, joi, lui Gheorghe Hagi, care l-a acuzat că "a făcut pe şoferul" pentru noul preşedinte, Răzvan Burleanu, spunând că el are alte principii în viaţă şi că ar fi fost onorat să îi conducă maşina fostului internaţional.

"Dragă, Gică! Eu nu am fost şoferul (n.r. - lui Răzvan Burleanu). Am nişte prinicipii în viaţă. Eu nu plec capul, eu am o putere extraordinară şi fizică şi mentală. Dacă aceşti oameni care conduc fotbalul la ora actuală, federaţie, ligă, au nevoie de susţinerea mea, prezenţa mea, în tot ceea ce întreprind, bine, dacă nu, eu nu mă duc la nimeni să mă ofer", a spus Sandu, la Digi Sport.

Mircea Sandu a afirmat că a condus maşina în care se mai afla şi directorul tehnic Anghel Iordănescu, iar după ce a ajuns la Mogoşoaia i-a predat-o noului preşedinte. "Gică, dragă! Am fost la Mogoşoaia şi Buftea să-i arăt noului preşedinte bazele. El moşteneşte un patrimoniu pe care trebuie să-l îmbunătăţească. Aia era maşina federaţiei, pe care în momentul în care am ajuns la Mogoşoaia i-am predat-o preşedintelui. Cu maşina aia am circulat eu şi i-am predat-o. Nu am fost şoferul nimănui. Dacă aş fi fost şoferul lui Hagi, m-aş mândri", a completat Sandu.

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Mircea Sandu "a făcut pe şoferul" pentru noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, şi a precizat că din punctul său de vedere fostul şef al federaţiei trebuia să fie mai puternic.

"Am văzut, Mircea Sandu l-a condus (n.r. - pe Răzvan Burleanu) după alegeri la Mogoşoaia. A făcut pe şoferul. Mircea Sandu trebuia să fie mai puternic. Dar asta e, ce să facem. Mergem înainte", a spus Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net