Marius Şumudică, de neoprit spre un record în fotbalul românesc

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică a stat pe banca Universităţii Cluj un singur meci.
Marius Şumudică a stat pe banca Universităţii Cluj un singur meci.

Marius Şumudică, cel care a plecat de la Universitatea Cluj după doar o etapă pe banca tehnică, e pe cale de a stabili un nou record. El a bifat deja 13 echipe ca antrenor, deşi nu are decât 41 de ani!

O singură etapă a antrenat Şumudică pe "U" Cluj. A stat pe banca "şepcilor roşii" doar la meciul pierdut cu Rapid, 1-2, după care şi-a anunţat demisia din cauza problemelor financiare de la echipă. Cu această "performanţă", Şumi, care mai pregătise în acest tur pe FC Vaslui în primele 9 etape, şi-a "îmbunătăţit" serios media de rezistenţă. La ultimele sale patru echipe, Şumudică a reuşit să stea, în total, doar 32 de etape, adică mai puţin de un campionat, deci o medie de opt runde pentru fiecare formaţie!

simeon stalpnicul png

Cu acest mandat la "U" Cluj, Şumudică s-a înscris serios în cursa spre un record în fotbalul românesc. Primul post de antrenor principal al lui Şumi a fost la Rapid II, în 2005. De atunci, în mai puţin de opt sezoane, fostul atacant a pregătit numai puţin de 13 formaţii! Adică mai mult ca Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu sau Emeric Ienei într-o carieră întreagă!

Nu mai poate antrena în Liga I în acest sezon decât Vaslui şi "U" Cluj! Mai mult, pentru Şumudică apare şi altă problemă. Cum, după propriile declaraţii, contractul cu "U" Cluj a fost înregistrat la LPF, Şumudică nu mai poate antrena în acest sezon nici o echipă din Liga I, pentru că a pregătit deja două: Vaslui şi "U" Cluj. Astfel, în caz că nu vrea să privească la televizor restul stagiunii, Şumi are trei variante: să se întoarcă la "U", în ciuda problemelor financiare, să aştepte să plece Hizo de la Vaslui şi să preia din nou echipa lui Porumboiu, sau să-şi găsească un angajament în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net