«Mi-e dor de fata mea»

Ultima actualizare:

    Alexandra locuieşte în Spania, iar părinţii  o vizitează din când în când
Alexandra locuieşte în Spania, iar părinţii o vizitează din când în când

Marius Lăcătuş, cel mai titrat fotbalist român, împlineşte astăzi 50 de ani. Legendarul jucător al Stelei „sărbătoreşte" la Galaţi, acolo unde echipa pe care o antrenează, CSMS Iaşi, dispută meciul cu Dunărea.

„Lăcă" va rămâne în istoria fotbalului românesc, fiind singurul jucător care a câştigat 10 titluri de campion, toate cu Steaua. „Fiara" mai are în plamares alte 10 trofee, printre care Cupa Campionilor din 1986 şi Supercupa Europei din 1987.

„În urma mea vor rămâne performanţele. Pentru locul doi nu cântă imnul", spune actualul antrenor al echipei CSMS Iaşi. Lăcătuş nu a planificat nimic deosebit la împlinirea a 50 de ani.

simeon stalpnicul png

„Dimineaţă am meci la Galaţi. Pe seară, probabil că voi ieşi cu soţia la restaurant, dar nu am făcut vreo rezervare. De la o vârstă încolo, îţi doreşti doar ca familia ta să fie sănătoasă", crede „Lăcă". Fostul număr 7 din Ghencea e căsătorit cu Mariana de aproape 30 de ani:

„Mi-a oferit liniştea necesară şi m-a susţinut tot timpul. Faptul că vii acasă şi ai pe cineva cu care să vorbeşti, care nu îşi reproşează nimic şi are grijă să nu duci lipsă de nimic... Nu pot decât să-i mulţumesc". Mariana Lăcătuş „face naveta" între Iaşi, acolo unde antrenează soţul ei, şi Madrid, oraşul în care studiază Alexandra Dominique, fata de 18 ani a cuplului. „Mi-e dor de ea, iar pentru soţia mea e greu să se împartă. Alexandra ştie că tot ceea ce facem, facem pentru ea şi ne dorim să reuşească în tot ceea ce şi-a propus", spune antrenorul. La fel ca fata lui Gică Hagi, Alexandra Lăcătuş visează la o carieră în actorie şi studiază la Institutul Cinematografic de la Madrid, unde a fost admisă în vara anului trecut.

- Cornel Dinu avea un fel special de pregătire. Cu Dinu știam că toți adversarii sunt războinici și că trebuie să fim de două ori mai atenți. - Domul Ienei era mai direct. Avea o vorbă când ieșeam pe teren. Ne spunea să-i călcăm pe ochi și să câștigăm meciul! - Cu Mircea Lucescu, poate pentru că eram și mai tânăr, aveam o problemă. Stăteam în ședințe cu studierea adversarului chiar și două ore- Domnul Iordănescu semăna mult cu Lucescu. Pregătea fiecare meci din toate punctele de vedere. Poveștile mobilizatoare le spuneau când ne plimbam prin parc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net