Steaua vrea să ia titlul cu un «câine»

Ultima actualizare:

    Lucian Sânmărtean  va fi playmakerul  Stelei
Lucian Sânmărtean va fi playmakerul Stelei

Steliştii au reuşit ceea ce s-au chinuit de mai bine de doi ani! Să-l aducă în Ghencea pe Lucian Sânmărtean, mijlocaşul preferat al patronului Gigi Becali şi omul pentru care s-a luptat atât de mult să-l aducă de la Vaslui. Azi, playmakerul moldovenilor îşi va pune semnătura pe un contract valabil un an şi jumătate cu echipa campioană şi va rămâne unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Liga I.

La 33 de ani, Lucian Sânmărtean semnează azi cu Steaua şi intră în clubul select al jucătorilor trecuţi de 30 de ani pe care i-a transferat echipa "roş-albastră".

Patronul Gigi Becali este în extaz pentru că a reuşit să-şi aducă la echipă jucătorul favorit, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica sunt mulţumiţi că au reuşit să facă un transfer la care au "muncit" aproape doi ani, impresarul Anamaria Prodan este satisfăcută că şi-a dus jucătorul la mai bine, iar fanii campioanei sunt convinşi că venirea mijlocaşului de la Vaslui va conta enorm în lupta pentru un nou titlu. Ce ştiu însă foarte puţini este faptul că Sânmărtean are un trecut deloc pe placul steliştilor.

Concret, fotbalistul a fost mare fan al rivalei de moarte, Dinamo. Iar dezvăluirea a făcut-o chiar el.  "Când eram mic, ţineam cu Dinamo. Tata era dinamovist înrăit.

A fost şi un episod în casă la noi. Eu şi fratele meu eram oarecum stelişti. La un meci Steaua - Dinamo, tata ne-a certat că ne-am bucurat la un gol al Stelei. Ne-a explicat foarte clar că din momentul ăla trebuie să fim dinamovişti şi... ne-am conformat.

Am «devenit» dinamovişti", a povestit omul de care se leagă speranţele la titlu ale "militarilor". Pentru că a venit la echipa din Ghencea, Lucian a fost nevoit să renunţe la aproape 300.000 de euro, însă o parte dintre ei îi vor intra în cont de la Steaua, plătiţi sub forma de primă de instalare.

El va avea un contract valabil un an şi jumătate, fiind posibil ca Steaua să fie ultimul club din cariera sa de jucător profesionist. Când îi expiră înţelegerea cu Steaua, Lucian va avea peste 35 de ani şi e puţin probabil să mai continue.

La capitolul bani Sânmărtean stă foarte bine, având un salariu, potrivit unor surse, de 200.000 de euro anual, undeva sub Keresu, adus tot în această iarnă, dar din campionatul francez.

Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, este şi impresarul lui Lucian Sânmărtean. Ea a încercat de anul trecut să aducă la un numitor comun clubul din Ghencea şi pe cel vasluian, însă lucrurile au eşuat. Acum, după ce a reuşit, sexy-impresara a dezvăluit şi care a fost cheia tranzacţiei. "Cu o zi înainte să batem palma i-am făcut un cadou de suflet lui Luci. O brăţară Rudraksha, personalizată, care i-a adus noroc", a povestit Anamaria.

Lucian Sânmărtean  va fi playmakerul  Stelei
Lucian Sânmărtean va fi playmakerul Stelei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net