Lucescu e aproape eliminat din Ligă după 0-0 cu Leverkusen. Vezi ce a spus antrenorul lui Şahtior!

Ultima actualizare:

Ucrainenii au terminat la egalitate, scor 0-0, şi după înfrângerea din tur, din Germania, mai păstrează şanse doar teoretice la calificarea în optimi. Asta pentru că echipa lui Mircea Lucescu este pe locul trei, care duce doar în Liga Europa, şi doar un joc al rezultatelor favorabil o mai poate califica pe Şahitor. Echipa românului trebuie să facă maximum de puncte din ultimele două jocuri, acasă cu Sociedad şi la Manchester United, iar Leverkusen să nu obţină mai mult de trei puncte din confurntările cu Manchester, pe teren propriu, şi Sociedad, în deplasare.

La final, Mircea Lucescu era nemulţumit de rezultat, dar n-a putut să uite de jocul tur, în care trupa sa a fost dezavantajată de arbitrii. "E incredibil că nu am câştigat, dar am prins şi un portar într-o formă senzaţională. Am avut şi o neşansă extraordinară, puteam să marcăm patru goluri doar în prima repriză. A fost o demonstraţie că ceea ce s-a întîmplat la Leverkusen a fost cauzat de prestaţia arbitrilor. Îmi pare foarte rău, ţinând cont şi de echipa pe care am trimis-o în teren, cu jucători foarte tineri. Toţi au fost foarte buni, în prima repriză i-am dominat copios. Am avut 6-7 situaţii foarte clare de a marca. Nu cred că aş fi schimbat ceva, singurul regret e că nu am înscris. Leno a făcut o superpartidă astăzi... Pyatov ne-a cam încurcat, a gafat în meciurile decisive", a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Clasament

1.Manchester United 4 2 2 0 8 pct2.Bayer Leverkusen 4 2 1 1 7 pct3.Shakhtar Donetsk 4 1 2 1 5 pct4.Real Sociedad 4 0 1 3 1 pct

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net