În Liga a II-a, dar cu preţuri de Liga I. Rapidiştii sunt disperaţi să facă rost de bani. Vezi ce preţuri au pus la abonamente!

Ultima actualizare:

În aceste condiţii, clubul din Grant a pus în vânzare abonamentele pentru toate meciurile de acasă din sezonul 2013-2014. Sub sloganul: "Acum arată cât eşti de rapidist", feroviarii speră să vândă cât mai multe din aceste abonamente care au preţuri comparabile cu cele ale granzilor din Liga I. Ideea este ca în conturile clubului să se adune cât mai mulţi bani, care să meargă ulterior spre plăţile curente către jucători şi angajaţi.

Culmea este că banii veniţi din bilete sunt, alături de sponosrizarea lui Jean Valvis, singurele venituri sigure ale Rapidului.

Aşa cum se observă şi din baner-ul fotografie, un abonament la peluză la meciurile lui Pancu şi compania, pentru tot sezonul, costă 75 de lei, unul la tribuna a II-a 120 de lei, unul la tribuna I 180 de lei, iar unul la tribuna 0 600 de lei. Un loc la zona VIP, unde este inclus şi cateringul, costă 1.200 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net