Liber la distracţie! 48 de ore de dezmăţ pentru Steaua

Ultima actualizare:

Decizia favorabilă primită marţi seară de la UEFA i-a adus pe stelişti în culmea fericirii. Jucătorii lui Reghecampf îşi vor face de cap astăzi şi mâine, în ultimele zile libere înainte de a începe asaltul decisiv către grupele Ligii Campionilor.

Steliştii au demonstrat în numeroase rânduri că ştiu să se bucure, dovadă fiind felul în care au celebrat luna trecută câştigarea titlului cu numărul 24. Acum, după ce UEFA i-a menţinut pe tabloul preliminariilor Ligii Campionilor, roş-albaştrii au un nou motiv de sărbătoare. Astfel, euforia va fi sentimentul de bază care-i va anima pe jucătorii lui Reghecamp în cele două zile libere care le au, începând de astăzi. Practic, vor fi ultimele 48 de ore de „libertate" pentru că sâmbătă se va pleca în cantonamentul din Anglia, revenirea din Insulă fiind programată la 9 iulie, cu o zi înainte de primul meci oficial al sezonului, Supercupa cu Petrolul. Partida cu ploieştenii va fi urmată, la numai o săptămână, de „dubla" cu macedonenii de la Vardar Skopje, primul pas spre grupele Ligii.

Aşadar, cu un program extrem de încărcat în faţă, steliştii îşi vor încărca bateriile aşa cum ştiu ei mai bine. Unii acasă, în familie, alţii prin cluburi, cu băutură şi femei. Aviz petrecăreţilor Nikolic, Costea, Iancu sau Stanciu!

Starea de spirit din lotul campioanei a fost ilustrată de mesajul managerului Mihai Stoica imediat după ce Steaua a fost informată de UEFA că va putea juca în actuala ediţie a cupelor europene. „A fost descătuşare, pentru că toţi ne-am gândit numai la decizia UEFA. Nu am avut viaţă zilele astea, aveam cele mai negre scenarii. Acum până şi ploaia mi se pare mai frumoasă", a afirmat Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net