Kassai «a zburat» de la FRF! Chivorchian e noul secretar general!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Chivorchian
Gheorghe Chivorchian

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că Adalbert Kassai a fost dat afară din funcţia de secretar general, el fiind acuzat că a făcut campanie altor candidaţi, iar ieri la alegeri încerca să-i convingă pe votanţi să nu-l aleagă pe Burleanu. Gheorghe Chivorchian i-a luat locul fostului ospătar ajuns federal, iar Alexandru Deaconu va continua ca şef al arbitrilor.

Răzvan Burleanu a menţionat că va face o evaluare a personalului Federaţiei Române de Fotbal. "În 6-7 zile o să fac o analiză a personalului. Acolo unde voi găsi oameni merituoşi, aceştia vor rămâne în funcţii, dar acolo unde vom găsi persoane care au călcat strâmb atunci nu se vor mai regăsi în funcţii de conducere", a spus Burleanu.

Şeful FRF a adăugat că va majora salariile angajaţilor care au în prezent venituri sub salariul mediu pe economie. "Am înţeles că sunt câţiva angajaţi ai FRF care câştigă sub salariul mediu pe economie şi atunci o să încercăm să reglăm aceste lucruri. Mai ales prin aceste proiecte noi pe care dorim să le punem în aplicare", a explicat el.

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

În prima sa declaraţie ca şef al FRF, Burleanu i-a cerut demisia lui Adalbert Kassai, secretarul general din mandatele fostului preşedinte Mircea Sandu. Kassai a fost acuzat de contracandidaţii lui Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF că i-a făcut campanie electorală fostului internaţional.

Înaintea turului doi al alegerilor, Gheorghe Chivorchian le-a cerut, miercuri, membrilor afiliaţi care l-au votat în primul tur să-i acorde sufragiile lui Răzvan Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net