Kapetanos vrea să plece de la Steaua

Ultima actualizare:

Grecul a reintrat în atenţia presei din ţara sa după ce România a devenit adversara elenilor în barajul de calificare la Campionatul Mondial. Atacantul în vârstă de 30 de ani a recunoscut, la Nova Sport FM, că acesta e ultimul an pe care îl petrece în România, dorind să revină în campionatul Greciei. În ceea ce priveşte echipa naţională, el şi-a atenţionat compatrioţii să nu se bucure de calificare înainte de a o obţine.

În afara lui Kapetanos, alţi doi jucători care vor să plece în vară de la Steaua sunt portarul Tătăruşanu şi căpitanul Bourceanu. Aceştia vor intra în ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi au anunţat deja că vor să plece.

De altfel, impresarul Victor Becali i-a criticat pe cei de la Steaua că nu le-au prelungit înţelegerile celor doi încă de anul trecut, ajungând acum în situaţia de a le da mai mulţi bani sau a-i lăsa să plece. Aceste declaraţii au stârnit şi o replică a antrenorului Laurenţiu Laurenţiu Reghecampf.

Acesta a postat pe Facebook următorul mesaj: „Victor Becali - relax - ce se întîmplă? Dam rateuri? Pune bateria la încărcat, lasă-ne pe noi, e mai bine! Gigi Becali mi-a spus aşa: «Tata Reghe - Prietenii ţi-i alegi, rudele ţi le dă Dumnezeu!».

Victor Becali nu a rămas dator şi a declarat, pentru gsp.ro: „Care baterie? De la telecomandă? Nu mai are baterie la telecomandă? Nu cred că Gigi a spus aşa ceva. Oricum, zicala aia e din străbuni, o ştie toată lumea. Poate pentru Reghecampf e ceva nou. Neavînd baterie la telecomandă n-a putut să recepteze mesajul cum trebuie. Vă spun sincer că nu cred în scandalul dintre MM şi Reghecampf. Dar dacă aşa a înţeles să reacţioneze Reghecampf, e treaba lui".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net