Jigniri între Bourceanu şi fraţii Becali: «Stă cu capul în jos ca să nu-i intre fumul în ochi» Vezi răspunsul jucătorului!

Ultima actualizare:

    Bourceanu nu  a lipsit în nici un  meci disputat de  Steaua în turul  campionatului (Foto: Răzvan Păsărică)
Bourceanu nu a lipsit în nici un meci disputat de Steaua în turul campionatului (Foto: Răzvan Păsărică)

Turcia era una dintre pieţele preferate de agenţii Victor şi Ioan Becali atunci când venea vorba de transferuri de jucători. Ei i-au dus pe malul Bosforului pe Hagi, Popescu, Pancu sau Adrian Ilie şi se părea că au exclusivitate pe această zonă. Embargoul a fost însă spart de Anamaria Prodan, cea care a intermediat transferul lui Bourceanu la Trabzonspor.

Acest lucru i-a înfuriat pe fraţi care la început au fost implicaţi în transfer, dar au fost excluşi chiar de Bourceanu care a spus că nu vrea să audă de ei, ci doar de Anamaria Prodan.

"Jucătorul ăsta e teleghidat? Păi ce vorbește el că nu merge cu frații Becali la Trabzonspor? El habar n-are ce spune. Semnează ce i se pune în față. Bourceanu să-și vadă de jocul lui. Am văzut că a zis că nu se transferă cu Becali ca să nu ajungă să dea declarații la DNA precum Contra. El e Contra? A fugit Milanul după el? Nu îl faceți și pe el un cine știe ce jucător inteligent. Nu-l scoateţi inteligent! Nu e nici o miză. Eu am vrut să îi fac vărului meu un serviciu. Ei au propus 800.000 pentru Bourceanu, mi s-a dat o hîrtie, le-am transmis turcilor, ei au făcut oferta de 1,4 milioane. Nu plătesc comision agentului.

Am vrut să-i fac lui Gigi un serviciu, nimic mai mult. Ei bat cîmpii, treaba antrenorului Reghecampf e să antreneze. E impresar el? Nu vreau să fac o polemică să spun mai multe, nu vrea să-i creez probleme lui Gigi. E treaba lui Reghe să spună așa ceva? Păi eu comentez că el a făcut numai 0-0, că n-a dat echipa nici un gol. Eu fac grătare jucătorilor? E team building?! Bourceanu stă cu capul în pămînt să nu-i intre fum în ochi. Nu este momentul să vorbesc mai multe pentru că îmi este rușine de Gigi", a mărturisit Victor Becali.

Reacţia jucătorului nu s-a lăsat însă prea mult aşteptată.

"Nu îmi doresc să intru în polemică cu acest specimen! Este mult sub nivelul meu, al antrenorului Reghecampf, al echipei Steaua şi chiar al multora din viitorii indivizi cu care va coabita în curînd... Nimic misterios sau surprinzător în acest fel de a gîndi al acestui bădăran limbut. Secretul ţine, pur şi simplu, de prostie şi invidie, de prostia pură pe care o dezlănţuie numai şi numai momentele de anomalie din ţara asta. Rataţii din Pipera au ajuns cunoscuţi pentru că regulile de competiţie şi egalitatea de şanse au fost stîrpite. Dacă Anamaria Reghecampf îşi făcea mai devreme loc în meseria asta, aceste exemplare primitive erau de mult excluse din vizorul acestei generaţii ignorante şi leneşe de carte sau efort", a răbufnit Alexandru Bourceanu pentru fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net