Ionuţ Negoiţă, după Petrolul - Dinamo 2-2: «Sunt pe punctul de a claca»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Derby-ul etapei a 25-a, Petrolul - Dinamo (2-2), a mai adus un egal pentru echipa lui Lucescu, şi un punct pentru Dinamo, care a arătat că a trecut peste şocul Steaua, din Cupa României. Arbitrajul i-a nemulţumit pe oaspeţi, pe antrenorul Flavius Stoican, dar şi pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

Într-o partidă în care „câinii" au reclamat două penalty-uri neacordate de către centralul Petrescu, un moment controversat s-a petrecut în finalul primei reprize (45+2), când Flavius Stoican a fost trimis în tribune de către central. Stoican a intrat pe teren Asta pentrui că, nemulţumit de deciziile lui Radu Petrescu, antrenorul dinamovist a intrat pe terenul de joc şi a protestat vehement. Iniţial, Stoican nu a dorit să accepte decizia arbitrului, şi a urcat în tribune abia după ce partida a fost întreruptă aproape două minute. După meci, antrenorul dinamovist şi-a cerut scuze pentru atitudinea sa. „Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, nu mă caracterizează, indiferent de ce greşeli au fost făcute. Nu sunt în măsură să comentez arbitrajul, am trăit la intensitate maximă. Eu trebuie să mă corectez şi nu trebuie să am asemenea ieşiri. Aşa cum eu îmi analizez greşelile propriei echipe, nu este normal să analizez greşelile arbitrilor. Ceea ce am făcut... aşa am simţit la momentul respectiv, nu am făcut voit", a declarat Stoican, la Digi Sport.

Mult mai vehement în declaraţii faţă de abitraj a fost finanţatorul dinamovist Negoiţă. Acesta a pus tunurile pe arbitrul Petrescu şi a susţinut că s-ar purtea retrage din fotbal. „E inadmisibil. Li se dă un penalty care nu a fost, nu ni se dau nouă două penalty-uri clare! Vă daţi seama ce viciere de rezultat. Am pierdut două puncte. Nu ştiu cine l-a delegat pe acest arbitru, cum îşi permite la un meci aşa important să facă aşa erori grave şi toate într-o direcţie. Sunt pe punctul de a claca, pentru că nu mă aşteptam ca această mizerie să fie atât de profundă. Trebuie să evaluez ce voi face pe viitor. E bătaie de joc. Acum înţeleg de ce nu vor intra oameni serioşi în fotbal. Mă gândesc foarte serios să mă retrag din fotbal. Deocamdată o să iau o pauză şi mă mai gândesc", a declarat Negoiţă, televiziunea Sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net