Ion Marin: "Să nu dăm ca sigură plecarea lui Borcea"

Ultima actualizare:

"Am văzut, Cristi a anunţat că se retrage. Eu zic că nu trebuie să tragem nişte concluzii acum şi să dăm ca sigură plecarea sa. Eu zic să mai avem răbdare că lucrurile nu sunt aşa de simple cum au fost prezentate. E vorba de foarte mulţi bani, acţiuni, implicare la echipă, mai ales că el vrea să prelungească contractele unor jucători. Or să fie nişte discuţii între cei trei acţionari, ele nu vor fi multe şi deloc uşoare", a declarat Ion Marin pentru Sport Total FM.

"Eu am învăţat un lucru, că niciodată nu se vor lămuri problemele între doi oameni, unul în America şi unul în România şi să încercăm să le punem la punct prin televiziune. Sunt nişte oameni de conducere, trebuie să fie foarte atenţi la declaraţiile pe care le dau, pentru că odată ce s-au urcat în barca asta, au făcut-o în baza unei înţelegeri.

Eu am înţeles că echipa va demara mâine pregătirile. Eu am fost plecat, dar am urmărit. Eu am avut impresia că Dinamo a avut linişte, n-a mai sărit nimeni la gâtul antrenorilor, antrenorii nu s-au mai luat de nimeni, jucătorii au stat în locul lor şi şi-au văzut de treabă şi iată rezultatele. Dacă vor să le păstreze trebuie să restabilească rapid acest echilibru.

Eu am înţeles că Liviu a cerut îmbunătăţirea lotului pe două poziţii, îşi doreşte doi jucători. Va căuta să găsească probabil un înlocuitor pentru Torje, dar noi speculăm acum. Eu zic că daca Dinamo îi aduce lui Liviu cei doi jucători şi se evită scandalurile, eu cred că Dinamo are şanse să câştige titlul. Eu cred însă că returul va fi unul de foc pentru că Steaua se întăreşte, Vasluiul are un cuvânt foarte mare de spus, Clujul are un cuvânt mare de spus şi aşa mai departe", a mai adăugat Ion Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net