Impresarul arestat pentru şantaj dezvăluie cum a ratat Dică un transfer la Middlesbrough

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică a încercat să-şi  îndrepte fiul către fotbal,  însă Marco nu este pasionat  de “sportul-rege” (foto: Arhivă personală)
Nicolae Dică a încercat să-şi îndrepte fiul către fotbal, însă Marco nu este pasionat de “sportul-rege” (foto: Arhivă personală)

Dumitru Tudor, un agent de jucători român care a făcut vâlvă anul trecut când a fost arestat pentru şantaj din cauza Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit un fapt senzaţional din trecutul Stelei.

Eliberat ulterior din arest după ce s-a stabilit că totul a fost o neînţelegere, cel poreclit "Mitică Ciorbă" a spus cum fostul stelist, Nicolae Dică, a ratat un transfer în Premier League după semifinala Cupei UEFA din 2006, din cauza lui Gigi Becali.

"Nu cred că Laurenţiu Reghecampf are vreo ofertă din străinătate. Astea sunt invenţii, aşa cum făceam eu cu fraţii Becali pe la începuturile meseriei.

Spre exemplu, am umplut toată presa din Franţa că Nicolae Dică e dorit de Lyon, Marseille şi alte echipe mari. Până la urmă a muşcat din momeală FC Nantes. Chiar în ziua în care trebuia să semnăm contractul pe două milioane, Dică s-a accidentat în cantonamentul din Anglia.

Dică a mai ratat un transfer important şi în Anglia. Middlesbrough oferea trei milioane pe el, dar Becali râdea de preşedintele lor, de modul cum se îmbracă şi cum arată, de aia nici nu a aceptat să negocieze cu el.

În concluzie, Reghecampf nu cred că poate avea oferte decât de prin Bulgaria, România sau în campionate mici", a spus Tudor la Radio GSP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net