Iaşiul revine în prima ligă! Prunea: «În doi ani şi jumătate am reuşit două promovări»

Ultima actualizare:

    Florin Prunea
Florin Prunea

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat că este mulţumit că a reuşit în doi ani şi jumătate să promoveze de două ori în Liga I cu gruparea din dealul Copoului.

"Este meritul jucătorilor pentru această promovare. Eu mă bucur că, în doi ani şi jumătate cât am condus acest club, am reuşit două promovări cu Iaşul! Pentru mine a fost o perioadă extraordinară. În această seară, avem voie să ne bucurăm şi, probabil, după meciul cu Berceniul, din ultima etapă, ne vom bucura şi mai mult. A fost o luptă dificilă pentru promovare, în urma căreia Iaşul a demonstrat că merită să joace în Liga I", a spus Florin Prunea.

"Ce urmează? O vacanţă bine-meritată! Eu îmi închei înţelegerea cu Iaşul şi nu ştiu dacă voi mai continua aici. Avem timp pentru astfel de discuţii. Deocamdată, savurăm promovarea!", a mai spus acesta.

CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I, după ce a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

Cu două etape înainte de final, CSMS Iaşi ocupă primul loc în play-off-ul Ligii a II-a, cu 34 de puncte, şi mai poate fi cel mult egalată de FC Clinceni, clasată pe locul 4, cu 28 de puncte, dar formaţia moldoveană are avantajul rezultatelor directe mai bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net