Haos la Rapid! Cristescu a reacţionat după dezvăluirile lui Ciolacu: „Au meniuri de super restaurant!"

Ultima actualizare:

Dezvăluirile lui Andrei Ciolacu despre situaţia jenantă de la Rapid l-au scos din sărite pe Nicolae Cristescu, omul care nu apare ca şi acţionar în actele clubului, însă care e „vocea“ adevăratului acţionar, Adrian Zamfir. Cristescu insistă că la Rapid sunt multe probleme, însă nu se face foamea, aşa cum a pretins Ciolacu. „Astea sunt nişte copilării, nişte aberaţii. Dacă mereu rămâne mâncare şi pentru muncitorii din curte...Sunt câţiva oameni care m-au dezamăgit cumplit cu pretenţiile lor exagerate şi absurd. Eu stau cu ei la masă de o lună şi jumătate încoace. În fiecare zi, se face o notă de comandă şi în funcţie de ce îmi cer ei, eu le aduc. Au meniuri de super restaurant! <<Vrem să mâncăm antricot de vită la cuptor, un muşchi de vită cu nu ştiu ce garnitură>>. Eu le-am pus la dispoziţie tot“, a povestit Cristescu la Digi Sport.

„Ciolacu vrea casă şi maşină“

Acesta a detaliat şi de unde vin nemulţumirile lui Andrei Ciolacu, fotbalistul care a răbufnit în presă despre problemele de la club. „Ciolacu i-a spus domnului Zamfir că, dacă vrea să mai joace la Rapid, vrea casă şi maşină! Vi se pare normal să ceară casă şi maşină? Dacă v-aş spune toate problemele de acolo o să cădeţi pe spate. Nu v-aţi confruntat niciodată cu asemenea probleme şi asemenea caractere. A zis Ciolacu că n-a luat niciun salariu? O să vin eu cu statele de plată ale jucătorilor, să se vadă câţi bani au luat. El poate ajunge la un câştig lunar de 8.000 – 9.000 de euro la Rapid. Noi suntem la club de o lună şi jumătate, în mod oficial. Noi când le-am promis că le plătim acele restanţe eram în Liga I şi aveam banii din drepturile de televizare şi sponsorii pe care acum nu-i mai avem“, a adăugat Cristescu.

„Nu iau 8.000 nici dacă iau Mondialul“

Auzind declaraţiile conducătorului, Andrei Ciolacu a intervenit, din nou, la Digi Sport. „Domnul Zamfir mi-a oferit casă şi maşină. A propus această variantă într-o discuţie cu suporterii ca să nu plec în străinătate de unde aveam ofertă. Iar 8.000 de euro pe lună nu pot câştiga nici dacă iau Campionatul Mondial“, a precizat vârful de 21 de ani.

Fac lista în fiecare zi cu ce e nevoie la club. Sunt 22 de jucători, lista e în fiecare zi pentru 30 de porţii. Mănâncă inclusiv cei care tund iarba!

Nicolae Cristescu, conducător Rapid

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net