Giuleştina: Rapid a înviat !

Ultima actualizare:

Clinceni. Meci greu. Vreme reumatică. Am vrut să-l aducem şi pe dl ex-ministru al steliştilor şi dinamoviştilor, rapidist pur sânge... dar nu s-a putut. Reuma. Ploaie torenţială. În Liga 2 nu e ca Liga 1. Teren inundat. Pe o parte. Pe unde un constructor original a făcut panta acoperişului spre teren. Aşa că, spre a începe meciul, s-a mutat apa de pe stânga spre dreapta. Emoţii de o oră. Publicul, mai tot rapidist, a suportat ora de penitenţă cu optimism. Cauze diluviene. Ar trebui să se procedeze ca la Cupă, să se planifice şi prelungiri neprevăzute. Ne era teamă că mai vine şi negura. Pentru rapidiştii nebuni, bolnavi de "vişinită"- Corsicanu, Michel - se putea juca şi la lanternă...

Prima repriză, cam de ciomăgeală. Îngălbenită de arbitrul Teo Crăciunescu. Echilibrat. Corect. Ambiţia fraţilor Karamian fu una bolnăvicioasă. Ură-n stare pură. Păcat că uită de unde au pornit.Deflorarea tabelei o comit gazdele. Primul gol, o respingere nefericită a lui Drăghia spre singurul om... lăsat singur din careul giuleştean. Olariu. O pasă ideală pentru Ei,... şi 1-0. Ce să reproşezi portarului când advesrsarul era singur-cuc? Putea să tragă o pipă. Căci, apoi, Draghia a scos câteva şuturi de milioane. Ce să-i zici?

Bucuria a ţinut puţin. La înghesuială gazdele dau autogol. Niţu. După o sarabandă de ratări exasperante şi foarte enegetice - atunci am simţit că Rapid poate învinge - Martin îi pune cu capul lui Lung o pasă: 1 la 2. Minutul 90. Un pic şi gata. Nae Manea mai că plângea. De bucurie sau că n-are de unde da primele... Pancone, Nico, Bălan... "bătrânii" exemplari. Dică bărbosul, cu noi în tribune... O, şi o veste minunată: Bacău - Iaşi 1-1.

Ne pupăm, de parcă am bătut Realul... Victorie scumpă, gol la fel, pentru Lung. Vai de mama noastră! Pe stomacul gol. Ca buzunarele. Cum să nu-i pup după ce i-am făcut "mămăligi"? Am cântat cu ei, în vestiar un imn. Cu dirijorul Nico şi tenorul Pancu.

Christos a Înviat! Adevărat a Înviat!... Şi pentru Rapidul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net