Giovani: "Wesley vine la Dinamo doar dacă are o ofertă stratosferică"

Ultima actualizare:

"Transferurile din iarnă nu sunt atît de relevante, în sensul că sunt jucători care vin şi se încadrează doar pentru şase luni şi nu au timpul necesar. În aceste şase luni cei care au venit din vară îşi arată arama. Sper ca aceste noi veniri atât la Steaua, cât şi la Dinamo, să producă acel reviriment pe care ambele echipe îl aşteaptă", a spua Giovani Becali la GSP TV.

Giovani becali despre Strătilă: "A avut un început bun de campionat, a avut un an şi jumătate bun, după care în ultima parte, în ultimele 5-6 meciuri, a căzut. Nu ştiu dacă a căzut mental sau fizic, dar acum poate să îl îmbărbăteze venirea la Dinamo, să îi dea acel curaj de care are nevoie".

despre Curtean: "E un alt jucător care va intra în locul lui Dănciulescu. Pentru că e greu să vii, chiar dacă te cheamă Curtean, şi tot respectul pentru el, să îi iei locul lui Dănciulescu. Curtean e tânăr, vine pentru 4 sau 5 ani de zile, iar aceste 5-6 luni îi vor fi importante pentru a se integra în următorul campionat".

despre Wesley: "Nu cred ca Wesley să vină la Dinamo, doar, cine ştie?, o ofertă stratosferică să îl aducă acolo. Dar e greu să vină la Dinamo. Dacă nici Steaua nu va face o nebunie, din cauza ambiţiei, Wesley va rămâne la Vaslui, unde s-a simţit şi se simte bine împreună cu proprietarul clubului. Şi Steaua, şi Dinamo, chiar dacă nu ar veni Wesley, vor lupta în continuare pentru primele două locuri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net