Gino Iorgulescu vine primul, pleacă ultimul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dumitru Dragomir a fost 17 ani şeful campionatului autohton, perioadă în care şi-a creat rutina zilnică: birou, acasă, afaceri. Pentru Gino priorităţile erau cu totul altele, dar acum îl găseşti la sediul Ligii de dimineaţa până seara.

14 noiembrie. Fix acum o lună şi o zi, fotbalul românesc s-a schimbat radical. Dragomir a pierdut alegerile în favoarea lui Iorgulescu, iar „Click!" vă prezintă cum s-a schimbat viaţa celor doi. Fotoreporterii au fost şi ei pe poziţii şi-au demonstrat rutina noului preşedinte LPF.

Gino Iorgulescu ajunge la birou mai devreme decât angajaţii săi

simeon stalpnicul png

Program. În jurul orei zece maşina lui Gino Iorgulescu, un Range Rover de culoare neagră, e parcată în faţa sediului din strada Alexandru Vitzu şi noul şef urcă în birou. O zi obişnuită arată cam aşa: şedinţe, telefoane, rapoarte şi întâlniri cu tot felul de personaje, de la jurişti şi până la Valentin Alexandru, tip ce l-a slujit toată viaţa pe Dragomir, dar nu a avut mândria lui Sandu Boc, cel care şi-a dat demisia de onoare, şi a preferat să devină consilierul personal al lui Gino.

După-amiază, şeful Ligii pleacă de la serviciu

simeon stalpnicul png

Programul continuă până după ora 18.00, abia atunci Iorgulescu pleacă de la birou, când doar paznicul, cu lumina stinsă la recepţie, mai e în clădire. Ajunge în Herăstrău, unde deţine un restaurant, şi acum începe discuţiile legate de afaceri. Doar, pe seară, târziu, se reuneşte cu familia. Ca o comparaţie, şi Dragomir era dedicat muncii, cu o excepţie - nu puteai să-l deranjezi telefonic după-amiaza pentru că-şi „făcea somnul de frumuseţe".

Gino ajunge îân zona Herăstrău, acolo unde deţine un restaurant

simeon stalpnicul png

Asemănări şi diferenţe. Noul şi vechiul preşedinte al Ligii au ca punct comun faptul că au ocupat funcţii de conducere, primul la FC Naţional, al doilea la Scorniceşti, însă abordarea actuală de la Ligă e total opusă faţă de cea din „era" Dragomir. Iorgulescu vrea să dezvolte relaţiile europene, să ajute financiar fostele glorii, să înfiinţeze competiţii pentru tinerii fotbalişti şi să schimbe „familia" arbitrilor. Mai mult, noul staff va schimba şi „faţa" Ligii printr-un nou site, primul pas în comunicare fiind făcut deja pe facebook. Toate sunt aspecte pe care echipa lui Dragomir le-a ignorat total.

Mitică Dragomir îşi vede de afacerile imobiliare

Gino Iorgulescu e un tip discret care a preferat să stea mult timp în „umbră". S-a ocupat îndeaproape de afaceri, având mai multe localuri, dar şi firme ce activează în domeniul imobiliar sau al construcţiilor. Topurile de specialitate îl chiar îl plasează cu o avere de aproximativ şapte milioane de euro. Însă, în prezent, programul nu-i mai permite să verifice totul în detaliu şi sarcina a fost pasată asociaţiilor săi.

simeon stalpnicul png

La polul opus, Dumitru Dragomir e găsit acum numai pe şantier, supervizând lucrările blocului de zece etaje pe care-l construieşte în zona Sebastian, deşi cu puţin timp în urmă „Corleone" îl lăsa doar pe fiul său, Bogdan, să administreze afacerile familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net