Gigi Becali cere din nou să fie liber, pentru ziua de naştere. Ce drepturi are un deținut în acest caz

Ultima actualizare:

Printre motivele invocate de apărător se regăseşte şi faptul că marţi, 25 iunie, latifundiarul din Pipera îşi serbează ziua de naştere. Dacă va rămâne în penitenciar de ziua lui, potrivit legii, latifundiarul va avea dreptul să primească doar un pachet de acasă.

Sunt invocate tradițiile aromânilor

Noul avocat al acestuia, generalul Pavel Abraham (fost şef al Poliţiei Române), a depus în urmă cu două zile o cerere de permisie pentru ca finanţatorul Stelei să îşi poată serba ziua de naştere acasă. Abraham a mai explicat că obiceiul machedonilor este ca de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere, amintind şi că Becali nu doreşte ca soţia şi fiicele să îl viziteze la închisoare. Avocatul a mai spus şi că Gigi Becali este dispus să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie din penitenciar.

„Potrivit legii, George Becali poate fi eliberat pentru că a avut o conduită bună în penitenciar, s-a implicta în activităţile de acolo. De asemenea, am precizat şi despre faptul că este ziua acestuia, iar la aromâni, pentru că aceasta este naţionalitatea sa, o zi de naştere este o sărbătoare în familie", a precizat Pavel Abraham.

Săptămâna trecută, imediat după ce magistraţii Trbunalului Bucureşti au decis ca procesul privind contopirea pedepselor primite de Becali să se amâne cu o săptămână, finanţatorul Stelei a hotărât să renunţe la serviciile oferite de doi dintre apărătorii săi, Bogdan Bărbuceanu, respectiv Mihaela Olaru. De acum, el va fi apărat de către Bogdan Vlad şi Pavel Abraham.

Vizită de la Muntele Athos

Duminică dimineaţă, Becali a avut o surpriză: a fost vizitat de 11 călugări de pe Muntele Athos, care au primit şi permisiunea să participe la slujba de Rusalii care s-a ţinut la capela penitenciarului.

Aceştia au venit special pentru ziua finanţatorului, însă acesta spune că cel mai frumos pe care l-ar putea primi ar fi să fie lăsat să plece o zi din penitenciar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net