Gigi Becali şi-a concediat avocaţii

Ultima actualizare:

Patronul Stelei aştepta mai întâi răspuns la cererea de întrerupere a executării pedepsei la închisoare cu trei luni, pentru a putea să se ocupe de afacerile sale. Acest lucru a fost respins. S-a trecut la subiectul numărul doi: contopirea pedepselor de trei ani de închisoare cu executare.

Acest al doilea aspect era foarte important, pentru că Gigi Becali afla dacă mai primeşte sau nu un spor de pedeapsă la cei trei ani pe care trebuie deja să-i facă.

Din cauza unor acte care lipseau de la dosar, verdictul în acest caz a fost amânat, iar latifundiarul din Pipera i-a scos vinovaţi pe doi din cei trei avocaţi ai săi. Acesta le-a cerut unor apropiaţi ai săi, mai precis lui Virgil Becali şi lui Ionuţ Luţu, să îi angajeze alţi reprezentanţi care să-l reprezinte şi care să ştie ce acte îi trebuie la dosar. După termenul de miercuri de la Tribunalul Bucureşti, la care s-a decis judecarea cauzei în 27 iunie, Becali a comentat în direcţia apărătorilor săi, nemulţumit de amânare.

„Hai să ne plimbăm cu maşina", a spus el, cu referire la drumurile pe ruta închisoare-instanţă şi la timpul pierdut până la pronunţare. La termenul de miercuri, Gigi Becali a fost reprezentat în instanţă de trei avocaţi, doi dintre aceştia fiind Bogdan Vlad şi Bogdan Bărbuceanu, cei pe care i-a demis ulterior. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net