Dragomir iese la atac

Ultima actualizare:

De la anul, sunt şanse mari ca Dumitru Dragomir şi Gică Popescu să conducă împreună fotbalul românesc. În preajma alegerilor la LPF şi FRF, relaţia de prietenie dintre cei doi s-a stricat însă iremediabil.

Din postura de favorit la ocuparea postului de lider la Federaţie începând din 2014, „Baciul" Popescu a fost cel care a aprins scânteia scandalului, declarând că la Liga Profesionistă este nevoie de o schimbare, reprezentată de celălalt candidat, Gino Iorgulescu. Cum alegerile la LPF sunt programate chiar săptămâna viitoare (la 14 noiembrie), Dumitru Dragomir s-a simţit ameninţat şi l-a taxat pe Gică Popescu. „El îmi pune tălpi. Dar e dreptul lui.

Atât timp cât l-am simţit aproape, l-am susţinut, mai ales că e prieten cu Giovani Becali şi cu Mircea Sandu. Dar dacă am văzut că Gică Popescu vrea pe faţă schimbarea mea, ar trebui să fiu schizofrenic să dau apă în deşert duşmanului care vrea să bage cuţitul în mine", a declarat Dragomir.

Astfel, dacă Popescu merge pe mâna lui Iorgulescu la conducerea Ligii, Mitică Dragomir are şi el un favorit pentru alegerile de la FRF. "Porumboiu e un om care a reuşit. Ca manager, e diabolic. Dacă ar concura, nu văd cine l-ar bate", a completat cel care se ocupă de destinele Ligii din 1996 încoace.

"Dacă am văzut că Gică Popescu vrea pe faţă schimbarea mea, ar trebui să fiu schizofrenic să dau apă în deşert duşmanului"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net